Tražite posao? Ovi poslodavci nude odlične prilike za rad

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Ribola d.o.o., renomirani trgovački lanac koji trenutno broji 78 maloprodajnih objekata na području srednje Dalmacije, traži djelatnike za odjel maloprodaje. Zapošljava više voditelja poslovnice za rad u Šibeniku i Splitu. Očekuje vas upravljanje radom poslovnice, cjelokupnim timom te briga o asortimanu i zalihama, naručivanje robe i uredno vođenje robne dokumentacije. Zainteresirani ste? Prijavite se putem brze prijave.

Društvo Medis Adria d.o.o. dio je međunarodnog farmaceutskog poduzeća Medis i proširuje svoj tim te zapošljava stručnog suradnika za Rx za područje Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije. Poslodavac nudi kreativan, stručan i odgovoran posao u dinamičnom timu, u pozitivnoj i inovativnoj radnoj okolini uspješnog međunarodnog farmaceutskog poduzeća. Provjerite koje su to vaše odgovornosti na ovoj radnoj poziciji i prijavite se ovdje.

Madria GmbH, njemački poslodavac, zapošljava u Hrvatskoj. Otvoreno je 5 radnih pozicija na lokacijama: Dubrovnik, Cavtat, Mljet, Rabac. Traži se kuhar, recepcioner, voditelj tehničke službe, bellboy, pomoćni konobar/ica, konobar/ica. Sve detalje potražite ovdje i prijavite se za rad u sezoni sa stimulativnim primanjima iznad prosjeka.

Pek-Snack Franšiza d.o.o. zapošljava unapređivača prodaje (m/ž) u Šibeniku, Kninu, Zadru. Očekuje vas redovita plaća te službeno vozilo.

Imate SSS, vozačku dozvolu B kategorije te poznajete rad na računalu? Detaljnije se informirajte o ovom natječaju i prijavite se ovdje.

Školjić d.o.o. zapošljava pizza majstora u Jezerima, na otoku Murteru. Od djelatnika na ovom radnom mjestu očekuje se samostalnost u pripremi pizza te ispunjavanje standarda osobne higijene i higijene radnog prostora. Vidite li se kako pravite najukusnije pizze ovog ljeta? Prijavite se ovdje.


Pratite nas i na društvenim mrežama: