Sretno u pronalasku posla

Tražite posao? Ne propustite ovih deset oglasa na području naše županijeFoto: Ilustracija/arhiva
Isustracija
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Equos Duo j.d.o.o. traži pomoćnog radnika (m/ž), zidara (m/ž) i tesara (m/ž) u Šibeniku. Rok prijave je 30. rujna. Poslodavac daje mogućnost osiguravanja smještaja. Više informacija pronađite na linku.

Castrum d.o.o. zapošljava pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 8. listopada. Potrebno je radno iskustvo od dvije godine i minimalno završena osnovna škola. Detalje provjerite ovdje.

Vitić, obrt za iznajmljivanje, zapošljava vozača brodice za prijevoz putnika (m/ž). Mjesto rada je Srima, a rok prijave 30. rujna. Potreban je položen ispit za voditelja brodice. Provjerite kako aplicirati.

Lubina Luka doktor stomatolog traži medicinsku sestru ili medicinskog tehničara za rad u Kninu. Rok prijave je 22. rujna. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Termomont zapošljava instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž). Mjesto rada su Vodice, a rok prijave je 30. rujna. Potrebna je srednja stručna sprema instalatera grijanja i klimatizacije. Radno iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Provjerite kako aplicirati putem linka.

Blistavi dom d.o.o. zapošljava čistača (m/ž). Mjesto rada je Ljubač, a rok prijave 30. rujna. Traži se odgovorna i pouzdana osoba, a prednost je vozačka dozvola. Više pronađite na linku.

Dunkić d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji plastičara (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave 20. rujna. Posao obuhvaća radove na stakloplastici u izradi brodova. Detalje provjerite ovdje.

Mar d.o.o. traži radnika niskogradnje (m/ž). Mjesto rada je Knin, a rok prijave 25. rujna. Radno iskustvo nije važno, a potrebna je minimalno završena osnovna škola. Poslodavac osigurava smještaj. Više na linku.

Dalmatinske šume d.o.o. zapošljavaju traktorista (m/ž). Mjesto rada je Šibenik, a rok prijave je 15. listopada. Potrebno je iskustvo u izvoženju drvne mase traktorom. Više na linku.

Tomić – dom d.o.o. zapošljava vodoinstalatera (m/ž) za radu Vodicama. Rok prijave je 30. rujna. Potrebna je srednja stručna sprema, a iskustvo je poželjno. Više na linku.

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla!


Pratite nas i na društvenim mrežama: