Tražite posao? Evo što se nudi u županiji ovog tjedna

pixabay
Pratite nas i na društvenim mrežama:

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

 

Nordex ima slobodno radno mjesto na poziciji service technician (m/ž). Mjesto rada je Drniš. Od kandidata se traži srednja stručna sprema elektroničkog ili mehaničkog smjera, trogodišnje radno iskustvi, želja za timskim radom, suradnjom i spremnost na preuzimanje odgovornosti. Prijavite se ovdje.

 

Pepco Croatia d.o.o. traži blagajnika / prodavača (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. Poslodavac će se pobrinuti za bonuse za ostvarene prodajne budžete, redovita primanja i dodatak za prijevoz te popust za zaposlenike. Prijavite se putem linka.

 

STUDENAC d.o.o. zapošljava poslovođu (m/ž). Mjesto rada je Šibenik. Kandidat mora imati završenu srednju stručnu spremu i jednogodišnje radno iskustvo. Posao će se sastojati od osiguravanja neometanog rada prodavaonice i primanja robe. Prijavite se.

 

OLYMPIA VODICE d.o.o. traži osobu za rad na poziciji event managera (m/ž). Mjesto rada su Vodice. Od kandidata se traži viša ili visoka stručna sprema, izvrsno znanje engleskog jezika, poznavanje osnova rada u Excel-u i Wordu-u te 2 godine radnog iskustva. Prijavite se.

 

CHEP traži izvršnog direktora terenske službe (m/ž) koji će posao obavljati iz udobnosti vlastitog doma. Od kandidata se očekuju dobre pregovaračke vještine, ograniziranost i dobre prezentacijske vještine te izvrsno poznavanje rada na računalu koje će Vam biti glavni alat u ovome poslu. Prijavite se putem linka.

 

Camaloon zapošljava business managera (m/ž) koji će raditi iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Od kandidata se traži izvrsno poznavanje njemačkog, francuskog, talijanskog, nizozemskog ili švedskog jezika i tečnost u drugom jeziku, izvrsne komunikacijske vještine i vještine rješavanjea problema te proaktivnost.  Prijavite se!

 

CCOPORTER Sp. z.o.o. traži osobu za radno mjesto junior back office specialist (m/ž). Posao se obavlja iz udobnosti vlastitog doma, bilo gdje u Hrvatskoj. Radno mjesto zahtijeva pravodobno i točno odgovaranje na upite kupaca putem telefona, e-pošte ili chata. Prijave se zaprimaju putem linka.

 

Sunbrid Images traži iOS ili Android programera (m/ž) kojemu će ured biti vlastiti dom. Tvrtka je u potrazi za programerom iOS-a i/ili Andorid programerom koji će surađivati sa stručnim timom programera u radu na zanimljivim projektima u području očuvanja prirode. Prijave se zaprimaju putem linka.

 

AA Euro Croatia d.o.o. traži osobu za radno mjesto front end developer (m/f) koji će rad vršiti od kuće. Posao zahtijeva izuzetno dobre informatičke vještine, dobro poznavanje algoritama i sposobnost rješavanja problema vezanih za grafiku. Ljubav prema 3D modeliranju, računalnoj geometriji i razvoju računalnih grafičkih algoritama potrebna je za istinsko uživanje u radu. Prijavite se!

 

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava talentirane studente završne godine magisterija ili diplomskog sutija na radna mjesta future leaders  program (m/ž) na području Europe. Posao zahtijeva ambicioznost, pouzdanost i izvrsno znanje engleskog jezika, a zauzvrat mladim osobama omogućuje stjecanje dragocjnog  iskustva. Prijave se zaprimaju putem linka.

 

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.