Tajni kupac, sanitarni tehničar, bankar, vozač, mesar… Deset firmi zapošljava radnike

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Adecco d.o.o., za međunarodnog klijenta Amazon.com Inc, globalnog lidera u e–trgovini, zapošljava na poziciji Agente servizio clienti per Amazon.it  za rad od kuće. Da biste aplicirali, trebate vrlo dobro znanje talijanskog jezika u govoru i pismu, fiksnu telefonsku liniju te brzi flat internet. Ako se uz to aktivno koristite MS Office paketom, strpljivo i ljubazno prostupate korisnicima, ova bi vas poslovna pozicija mogla zanimati. Više informacija potražite na linku.  

Plodine d.d. zapošljavaju više izvršitelja na poziciji: Prodavač na odjelu mesa/Mesara na području Hrvatske. Za rad na ovoj poziciji od vas se očekuje višegodišnje radno iskustvo te izražene komunikacijske i prodajne vještine. Prijavite se ovdje.

Manpower za svog klijenta, uspješnu tvrtku s više od 15 godina tradicije u području prodaje i distribucije medicinskih pomagala, zapošljava Kliničkog specijalista za medicinska pomagala. Mjesto rada: Hrvatska. Ukoliko ste spremni upravljati ključnim kupcima, tražiti nove te osmišljavati i provoditi brojne projekte, prijavite se brzom prijavom. Sretno!

MSA Adria d.o.o. zapošljava na poziciji: Tajni kupac. Riječ je o osobi koja posjećuje i prema unaprijed definiranim kriterijima opaža razinu kvalitete usluge te sve što se događa na prodajnim mjestima (trgovine, hoteli, auto saloni, ljekarne, benzinske postaje itd). Posao tajnog kupca je povremeni honorarni posao koji omogućuje dodatnu zaradu. Ovisno o interesu i vremenu koje ima na raspolaganju, kandidat odlučuje o prihvaćanju svakog pojedinog zadatka. Opširnije provjerite na linku.  

METRO Cash & Carry, prvak neovisnog poslovanja i vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava prodavača u Splitu, Zadru, Sesvetama. Za ovu poziciju trebate minimalno SSS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima (poželjno), odgovornost prema poslu i orijentiranost na kupca. Timski rad, kreativnost i urednost pri radu kao i posjedovanje vozačke dozvole, potrebne su kako biste zablistali na svom novom radnom mjestu. Prijavite se brzom prijavom.

Aluflexpack novi d.o.o. traži stručnjake orijentirane na rezultate, kontinuirano poboljšanje svih vidova poslovanja te uvođenje pozitivnih promjena. Trenutno zapošljava na poziciji: Projektni administrator za rad u Zadru. Glavna zadaća na ovom radnom mjestu bit će vam administrativna podrška voditelju projekata u svim fazama izrade i provedbe projekata. Ukoliko ste zainteresirani, kliknite na link za više info.

SOS Dječje selo Hrvatska traži SOS predstavnika za rad u Zagrebu i Splitu. SOS predstavnik treba imati pozitivan stav i biti motiviran te izraženu komunikativnost i otvorenost prema ljudima. Više detalja provjerite na linku.

Sberbank Hrvatska ima otvoreno radno mjesto za Menadžera za poslovanje s malim i srednjim poduzetnicima u Splitu. Planiranje akvizicije/aktivacije klijenata, samostalna identifikacija potencijalnih klijenata, provođenje akvizicijskih i aktivacijskih kampanja, samo su dio poslovnih zadaća koje vas očekuju. Prijavite se brzom prijavom.

Adria Grupa d.o.o. zapošljava na poziciji: Sanitarni tehničar- inženjer na području cijele RH. Uvjeti koje trebate zadovoljiti za ovaj posao uključuju SSS, vozačku dozvolu B kategorije te dobro poznavanje rada na računalu. Prijavite se do 07.09. na ovaj natječaj putem linka.

TOI TOI d.o.o. zapošljava Vozača C i E kategorije  za prijevoz i održavanje EKO WC-a za područje Zadra. Potrebno vam je trogodišnje iskustvo. Zainteresirani ste? Detalji su na linku.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.