Trgovačka koalicija čerupa se za plijen

Suverenisti zabrinuti za Županiju i spremni za izboreFoto: arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Suverenisti Šibensko-kninske županije oglasili su se na temu sukoba predsjednika Županijske skupštine Stipe Petrina i župana Marka Jelića. Priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Iako nismo sigurni je li sve ovo još jedan igrokaz u režiji trgovačke koalicije Jelić, Petrina, SDSS, SDP, Most i DP ili su se koalicijski partneri stvarno svadili vezano uz raspodjelu sinekura u Šibensko-kninskoj županiji, Hrvatski suverenisti su spremni za izbore te ih priželjkuju.

Od početka je jasno da ova invalidna alternativa Paukovoj vladavini ima za cilj jedino raspodjelu plijena kroz čerupanje nekoliko desetaka županijskih ustanova. Bez obzira koliko je plijen bio velik, izgleda da su apetiti brojnih i šarolikih partnera još veći.

U iščekivanju novih izbora možemo se jedino nadati da bahatost i gramzivost „spasitelja“ Šibensko-kninske županije nije napravila veću štetu po našu županiju i njezine građane. U svakom slučaju mi smo spremni, stoji u priopćenju koje ispred Hrvatskih suverenista Šibensko-kninske županije potpisuje Hrvoje Zekanović


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.