U Tisnom, na Murteru, Pirovcu, Tribunju i Zlarinu

Sutra je Svjetski dan hodanja: Bacite đir po županiji i sudjelujte u humanitarnoj akciji za malu Kiaru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Rana jesen kao stvorena je za upoznavanje nekih od najljepših dijelova Šibensko-kninske županije pa u nedjelju, 3. listopada  kada se obilježava ‘Svjetski dan hodanja’ bacite đir do Tisnog, Jezera, Betine, Murtera, Pirovca, Tribunja ili Zlarina. Ovogodišnje izdanje ima i dodatnu humanitarnu notu jer će sudionici moći doprinijeti odlasku na liječenje u SAD djevojčice Kiare Goršić koja boluje od zloćudnog tumora na mozgu te preuzeti svoj primjerak promotivne majice s natpisom ‘Danas san u điru’.

Organizatori ovog događaja su Udruga ‘Prijatelji Europe Općina Tisno’, Općina Tisno, Turističke zajednice općina Tisnog, Jezera, Betine, Murter-Kornati, Pirovca, Tribunja i Zlarina te Narodna knjižnica i čitaonica Tisno, Udruga Južnje strane Jezera, Savjet mladih Općine Tisno, Muzej betinske drvene brodogradnje, Udruga ‘Argonauta’, Udruga umirovljenika općine Tribunj i Društvo sportske rekreacije Fortuna.

– Pobrinuli smo se da kroz zanimljive ture različitog karaktera upoznate prirodnu i kulturnu baštinu ovog dijela županije. Osim toga, Početak događaja u svakom mjestu predviđen je za 10 sati kada će vas na posebnim info-punktovima u organizaciji turističkih zajednica dočekati njihovi informatori i upoznati s turama na koje se možete uputiti, kao i o načinima na koje možete sudjelovati u prikupljanju pomoći za Kiaru – poručili su organizatori.

Više informacija o turama i ostalim pojedinostima događaja pogledajte na Facebooku.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.