Surova šibenska stvarnost: ‘Jutros sam se probudila sa 30 kuna. Dala sam djeci za školu i ostalo mi je pet kuna’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

‘Drage moje cure, jutros sam se probudila s 30 kuna, jednoj sam dala 15 kuna za predstavu, jednoj deset kuna za marendu, ostalo mi je pet kuna’, poruka je koja su šibenski Agenti dobrote primili u inbox.

– Da, puno ih je koji tako žive, skromno i ponizno u svojih par kvadrata i baš maloprije komentiramo kako je najtužnije od svega što posljednje nade polažu u nas četiri koje ni same nikada ne znamo hoćemo li uspjeti, ali uz Vašu i Božju pomoć uspije svaki put – poručila je ekipa šibenskih Agenata.

Ovaj Božić imaju dosta dječice čije želje žele ispuniti, a kao i inače skupljaju hranu i higijenske potrepštine kako bi svi imali pun blagdanski stol i bili mirni neko vrijeme.

Svi oni koji su u mogućnosti pomoći kako bi obitelji provele blagdane u miru i s punim blagdanskim stolom, mogu na stranicama Agenata dobrote provjeriti što je potrebno i javiti im se.

– Od srca zahvaljujemo svim pojedincima koji nam pomažu, svim udrugama i posebna zahvala školama i vrtićima, najviše nas obraduje kada vidimo da djeca pomažu djeci – zahvalni su šibenski Agenti dobrote.

 

(Foto:Ilustracija)


Pratite nas i na društvenim mrežama: