Otvoreno pismo

Šupe oštro na šefa kninskog HDZ-a Blaževića: ‘Što ste vi kao dožupan napravili za Knin?’

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Predsjednik Županijske organizacije SDP-a Joško Šupe uputio je otvoreno pismo Nikoli Blaževiću, šibensko-kninskom dožupanu i šefu kninske gradske organizacije HDZ-a u kojem ga proziva za politikanstvo radi jučerašnje održane press konferencije na temu Gradskog vijeća Grada Knina na kojoj nije podržao usklađivanje statuta Kninskog muzeja sa zakonom, prema je taj zakon donijela vlast na čelu s njegovom strankom.

– Ne bih ulazio u teme radi kojih ste sazivali press konferenciju, jer vaše najobičnije politikanstvo nema potrebe komentirati. Na kraju se čak usudite pitati što trenutna gradska vlast radi u proteklih dvije godine da bi popravila loše gospodarsko stanje u Kninu, zaboravljajući valjda da ste tim gradom vi i vaša stranka vladali proteklih 25 godina, a županijom od njenog osnutka do današnjeg dana – piše Šupe u otvorenom pismu.

Knin, veli Šupe, muče puno veći problemi, nego ovi radi kojih vi držite press konferenciju, možda ne bi bilo loše da jednu održite kao zamjenik župana iz Knina te da građane grada Knina izvijestite o tome koje konkretne poteze baš vi kao zamjenik župana poduzimate u rješavanju zagađenih laguna na području grada Knina? Što je s kolektorom koji tone, koji je vaša vlast izgradila na krivom terenu? Koje poteze poduzimate da bi riješili problem nabujalog nasilja u kninskim školama? Koje mjere poduzimate za rješavanje problema masovnog iseljavanja? Što ste konkretno učinili za pomoć kninskoj bolnici? Znate li da kninska bolnica, koja je pod jurisdikcijom županije, ima jedno vozilo hitne pomoći? Isto toliko vozila koristite i vi kao zamjenik župana.

– Na kraju krajeva pokažite što ste to vi, kao predstavnik grada Knina i kao neposredno izabrani zamjenik župana napravili da bi poboljšali stanje u gradu Kninu. Izađite pred svoje građane i pokažite primjerom kako se radi. A ako nemate što reći, a čini mi se da nemate, onda nemojte prozivati ni one koji nešto rade – poručio je Šupe.


Pratite nas i na društvenim mrežama: