Uglavnom vjetrovito

Sunčanije, stabilnije i toplije, ali ne i za vikend

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U ovom stabilnom tjednu u kojem neće nedostajati sunca već danas će temperatura osjetno porasti, a iznadprosječna toplina, primjerena kraju travnja, pratit će nas sve do kraja tjedna. Na Jadranu će biti dnevna izmjena bure te sjeverozapadnog i jugozapadnog vjetra.

Na šibenskom je području jutros umjereno oblačno i puše slab sjeverozapadni vjetar. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Rogoznici i na Žirju 11 °C, u Šibeniku 10, u Primoštenu i Jezerima 9, u Vodicama, Pirovcu i Murteru 8, u Skradinu i Brodarici 7, u Oklaju, Bilicama i Zatonu 6, u Kninu 5, a u Drnišu i Dubravi 4 °C.

U Dalmaciji će danas prevladavati sunčano s umjerenom naoblakom. Zapuhat će umjeren sjeverozapadni vjetar, popodne i jak, a ponegdje će okrenuti na jugozapadni. Nakon svježeg jutra, dnevna temperatura će još malo porasti, na 17 do 21 °C.

Ožujak na Jadranu završava sa sunčanim danima i danju mnogima ugodnom toplinom. Ujutro će duž obale puhati umjerena bura, u utorak pod Velebitom i jaka, a popodne većinom sjeverozapadni i zapadni vjetar.

Jačanje juga prvog dana travnja nagovijestit će kišu za blagdane. Hladan zrak vjerojatno neće prodrijeti do većine Dalmacije, ali za vikend hoće nad sjevernije hrvatske krajeve.

Izvori: Šibenik MeteoDHMZHRT


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.