Nadaju se smirivanju situacije

Solaris donio tešku odluku: Zatvorio Ivana i odgodio otvaranje ostalih hotela

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Zbog epidemije i sve većeg broja oboljelih od koronavirusa u Hrvatskoj i Europi, Uprava Solarisa odgodila je planirano otvaranje hotelskih kapaciteta Solaris resorta te je donijela odluku o privremenom zatvaranju hotela Ivan koji je jedini bio otvoren u ovom dijelu godine.

– Ovih dana smo svjedoci neočekivane situacije oko pojave Corona virusa koju je bilo nemoguće planirati. Svakodnevno se čekaju naputci nadležnih državnih tijela prema kojima smo dužni odgovorno se ponašati. Sve navedeno prouzročilo je odgađanje kongresa i evenata koji su trebali biti održani u vremenu predsezone te se isti u najvećem dijelu pomjeraju za naredna razdoblja. Kako popunjenost i otvaranje hotelskih kapaciteta ovisi direktno o potražnji sa turističkih tržišta, tako smo i odgodili planirano otvaranje hotelskih kapaciteta Solarisa te organizirali rad prilagodivši se trenutnoj situaciji – priopćeno je iz Solarisa.

Također, napominju da booking i rezervacije i dalje stižu, oni nastavljaju rad na pripremi sezone te se nadaju skorom smirivanju situacije.


Pratite nas i na društvenim mrežama: