'Mjesec hrvatskog turizma'

Sljedeći tjedan oduševite se jesenskim bojama Krke uz akcijske cijene ulaznica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

 U posljednjem tjednu u listopadu oduševite se jesenskim bojama Krke po akcijskim cijenama ulaznica za sve kopnene lokalitete i to od 65 kn za odrasle i 52 kn za djecu od sedam do osamnaest godina, koja će vrijediti od 25. do 31. listopada. Tako se i Javna ustanova ‘Nacionalni park Krka’ pridružuje se promotivnoj akciji Mjesec hrvatskog turizma, koju provode Ministarstvo turizma i sporta i Hrvatska turistička zajednica. Za djecu do sedam godina ulazak u NP ‘Krka’ oduvijek je besplatan.

Svako godišnje doba na Krki zbog nečega je posebno, no obojena jesenskim bojama, Krka pruža pravi doživljaj- ugodne temperature, živost biljnog i životinjskog svijeta, obilje vode, izraženi geomorfološki oblici stijena i sedre. Uz to, uživanje u svladavanju poučno-pješačkih staza i biciklističkih ruta posjet će učiniti nezaboravnim. Nacionalni park „Krka“ obuhvaća najveći i najljepši dio toka rijeke Krke i donji tok rijeke Čikole.  Njen temeljni fenomen je sedra, koja je, duž cijelog toka rijeke, oblikovala sedam očaravajućih sedrenih slapova. Najpoznatiji i najposjećeniji slap, Skradinski buk, najduža je sedrena barijera u Europi.

– Cilj akcije je poticanje građana Republike Hrvatske na upoznavanje i posjećivanje različitih dijelova naše zemlje uz povoljnije cijene za brojne turističke usluge i proizvode, od smještaja, prijevoza i razgledanja znamenitosti pa sve do ugostiteljskih usluga i različitih doživljaja, s ciljem poticanja domaćeg turizma i povećanja turističkog prometa u posezoni. Lokaliteti Skradinski buk i Roški slap u listopadu su za posjećivanje otvoreni od 9 do 17 sati, a uzvodni lokaliteti od 10 do 17 sati. Pridružite nam se i ove jeseni!- poručili su iz Parka.

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.