Više-manje sve očekivano

Škoro predstavio nositelje lista: Zekanović predvodi devetu izbornu jedinicu

Miroslav Škoro, predsjednik Domovinskog pokreta, posjetio je Varaždin te otkrio nositelje lista po izbornim jedinicama na predstojećim parlamentarnim izborima s tim da će u devetoj izbornoj jedinici nositelj biti šibenski saborski zastupnik Hrvoje Zekanović, piše RTL.

U prvoj izbornoj jedinici listu će nositi Zlatko Hasanbegović, drugu će nositi Miroslav Škoro, u trećoj će biti Davor Dretar, a u četvrtoj Vesna Vučemilović. Petu izbornu jedinicu nosit će Ivan Penava, dok će šestu nositi Stjepo Bartulica, a sedmu Slaven Dobrović.

Karla Korta nosit će osmu izbornu jedinicu, a desetu izbornu jedinicu nosit će Ruža Tomašić, dok će u jedanaestoj to biti Željko Glasnović.

Podsjetimo, Zekanović je nositelj liste Domovinskog pokreta kao član Hrvatskih suverenista koje su osnovali Hrast i HKS, a prvi put u Sabor je ušao na prošlim parlamentarnim izborima zahvaljujući koaliranju s HDZ-om i dobivanju prolaznog mjesta na njihovoj listi.

Nakon što je, vrlo brzo, na ideološkim pitanjima okrenuo leđa HDZ-u, Zekanović sada uz Škorin Domovinski pokret traži put do još jednog saborskog mandata.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.