Potvrda kvalitete

Šibensko-kninski uljari na Noćnjaku ‘ubrali’ šest medalja za djevičanska ulja

Maslinari i uljari iz Šibensko-kninske županije dobili su dvije zlatne medalje, tri srebrne i jednu brončanu medalju u kategoriji otvorenih ulja, sinoć u Zadru na 22. Noćnjaku – Međunarodnoj manifestaciji maslinara i uljara.

Zlatnu medalju za kvalitetu ekstra djevičanskog ekološkog ulja sljubljenih sorti dobio je Centar maslinovog ulja sv. Ivan iz Vodica, a za ekstra djevičansko ulje oblice Raol iz Murtera.

Srebrne medalje dobili su OPG Mario Šmit iz Prvić Šepurine za ekstra djevičansko ulje oblice te Udruga hrvatskih branitelja oboljelih od PTSP-a Šibensko-kninske županije također za ekstra djevičansko ulje oblice i za ekstra djevičansko ulje sljubljenih sorti.

Bronačanu medalju za ekstra djevičansko ulje oblice dobio je Ivica Ercegović iz Šibenika.

Svečano uručivanje priznanja za kvalitetu i izgled pakovina maslinovih ulja i proizvoda od masline bit će održano večeras.

Inače, maslinari i uljari iz Šibensko-kninske županije na Noćnjak su prijavili 15 uzoraka otvorenih maslinovih ulja, dvije pakovine maslinovih ulja te još jedan proizvod od masline.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.