Solidarnost na djelu

Šibensko-kninska županija uz Petrinju. Prikupljaju se deke, topla odjeća i higijenske potrepštineFoto: HVZ
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Brojne šibenske udruge organiziraju akcije pomoći za stanovnike potresom pogođene Petrinje.

‘Pozivamo sve koji su u mogućnosti da danas od 15 do 20 sati te sutra od 9 do 20 sati donesu deke, toplu odjeću, higijenske potrepštine i vodu na prostorije udruge Aurora u ulici Kralja Zvonimira 126 za pomoć Petrinji. Svi koji žele donirati potrepštine za pogođene potresom u Petrinji mogu ih također donijeti u prostorije udruge navijača danas od 15 sati,  pozivaju UN Funcuti.

Pozivamo sve koji su u mogućnosti da danas od 15 do 20 sati te sutra od 9 do 20 sati donesu deke, toplu odjeću,…

ŠIBENIK ZA PETRINJU!! ❤

U suradnji s udrugom Aurora hitno prikupljamo donacije koje ce biti dostavljene…

Posted by Agenti dobrote – Šibenik on Tuesday, 29 December 2020

Posted by UN Funcuti Šibenik on Tuesday, 29 December 2020

Pomoć su organizirali i na području Općine Tisno.

‘Obavještavamo sve stanovnike Općine Tisno i otoka Murtera da će se sutra 30. prosinca 2020. godine od 9 do 13 sati u prostorijama DVD-a Tisno prikupljati pomoć za stanovnike s područja koje je pogodio razoran potres.

Prikupljat će se isključivo hrana – trajnije prehrambene namirnice (ulje, brašno, tjestenina, konzervirana hrana, slatkiši) i higijenske potrepštine, koje će 31. prosinca biti podijeljene u organizaciji komunalnog redarstva Općine Tisno i DVD-a Tisno pučkim kuhinjama, Crvenom križu i Caritasu na području stradalom u potresu’, poručuju iz Općine.

Organizacija prikupljanja pomoći za područje pogođeno potresom

Obavještavamo sve stanovnike Općine Tisno i otoka…

Posted by Općina Tisno on Tuesday, 29 December 2020

Prikupljanje pomoći organizirano je i u Bilicama. 

Tko sa skradinskog područja želi poslati pomoć stanovništvu stradalih krajeva Petrinje i Siska, DVD Skradin već od 16 do 20 sati večeras organizira prikupljanje pomoći u svom prostoru u Skradinu.

‘DVD Skradin će preko Županijske vatrogasne organizacije slati pomoć najbrže tako da ne skupljamo neorganizirano i na više lokacija. Zasad su stanovništvu sigurno potrebno deke i jakne, voda i higijenske potrepštine i vlažne maramice, objavljeno je na stranicama Grada Skradina.

Iz Općine Murter-Kornati pozivaju sve koji žele pomoći nastradalima u potresu u Sisačko-moslavačkoj županiji da dostave nekvarljivu hranu, vodu, higijenske potrepštine (uključujući dječje pelene), vreće za spavanje, kvalitetniju posteljinu i deke, zimske jakne u dobrom stanju u bivši prostor trgovine Djelo u prizemlju zgrade Općine Murter-Kornati počevši od sutra 30. prosinca 2020. od 9 sati do petka 01. siječnja 2021. do 12 sati.

‘U srijedu i četvrtak donacije će se primati od 09 do 20 sati. Vezano uz ponudu smještaja možete se obratiti i našem kontaktu: Mirjana Jakovljević – 091 321 0090, ili ovdje’, poručuju.

Udruga ‘Žena’ iz Drniša i Društvo prijatelja Hajduka organizirala je prikupljanje pomoći za građane Petrinje, Siska i Gline. Građani Drniša neprekidno nose prehrambene proizvode, sredstva za higijenu, pokrivače i odjeću, također nude i prijevoz te smještaj unesrećenima.
Crveni križ Vodice organizira prikupljanje pomoći za područja stradala u od potresu u suradnji s Udrugom Daj 5, DVD Vodice, Udrugom mladih Srima i to u prostoru stare škole od 10 do 17 sati u Vodicama, u prostorijama Mjesnog odbora Srima, iznad caffe bara Plada od 10 do 20 sati, Srima, u  prostorijama škole u Gaćelezima 30.12 i 31.12 od 12 do 15 sati u suorganizaciji sa Udrugom Lokva Gaćelezi i Mjesnog odbora Gaćelezi

Crveni križ Vodice organizira prikupljanje pomoći za područja stradala u od potresu u suradnji s Udrugom Daj 5, DVD…

Posted by Crveni križ Vodice on Tuesday, 29 December 2020


Pratite nas i na društvenim mrežama: