Provjerite uvjete i plaću

Šibensko-kninska županija traži šest pročelnika. Formirani su i novi Upravni odjeli

Nakon preuzimanja poslova i djelatnika Državne uprave, Šibensko-kninska županija formirala je nove Upravne odjele i raspisala natječaj za imenovanje pročelnika tih odjela te još nekih u kojima su pročelnici otišli u mirovinu ili su bili vršitelji dužnosti imenovani po ovlastima župana.

Javni poziv objavljen je za šest pročelničkih mjesta u Uredu župana Šibensko-kninske županije, potom u odjelu za proračun i financije u kojem je dugo godina na čelu bila umirovljena Milica Bilušić, zatim u odjelima za poljoprivredu i ruralni razvoj, za opću upravu, za imovinsko-pravne i zajedničke poslove te u Službi za unutarnju reviziju.

Plaću radnog mjesta pročelnika čini umnožak koeficijenta složenosti poslova radnog mjesta i bruto osnovice za obračun plaće, uvećan za 0,5 posto za svaku navršenu godinu radnog staža. Koeficijent složenosti poslova radnog mjesta pročelnika upravnog odjela ili službe Šibensko-kninske županije iznosi 3,31, dok osnovica iznosi 3.896 kuna bruto.

Prijave na javni natječaj, s dokazima o ispunjavanju uvjeta, podnose se u roku od osam dana od dana objave natječaja u ‘Narodnim novinama’, neposredno ili poštom na adresu: Šibensko-kninska županija, 22000 Šibenik, Trg Pavla Šubića I., br.2, s naznakom: ‘Za javni natječaj za imenovanje pročelnika/ca – navesti za koji upravni odjel/službu’.

Za kandidate i kandidatkinje koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja bit će provedena prethodna provjera znanja i sposobnosti putem pisanog testa, provjere praktičnog rada i intervjua. Odabrani kandidati bit će zaposleni na neodređeno vrijeme uz probni rad od tri mjeseca.

Sve detalje natječaja možete vidjeti OVDJE.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.