Šibenska tvrtka Skelin Mont obnovila svu stolariju KBC-a Firule

Rastuća šibenska tvrtka Skelin Mont u svom je pogonu u Industrijskoj zoni Podi izradila svu potrebnu stolariju za energetsku obnovu Kliničkog bolničkog centra Firule u Splitu. Taj veliki i zahtjevni posao proizvodnje i ugradnje stolarije odradili su u Skelin Montu u vrlo kratkom roku.

– Ponosni smo na naš nedavno prihvaćen izazov izmjene stolarije na cijelom Kliničkom bolničkom centru Firule u Splitu. Prilikom izrade i montiranja ove velike količine PVC stolarije i čeličnih profila osjećali smo iznimno veliku odgovornost. Cijeli projekt kvalitetno je odrađen u vrlo kratkom zadanom roku, dok je bolnički centar neometano nastavio sa svojim radom, objavili su iz Skelin Monta.

skelin2

U tvrtki Skelin Mont ponosni su na svoje zaposlenike koji su odrađivali posao u tri smjene, uz sterilne uvjete rada, te su tako još jednom potvrdili svoju profesionalnost i predanost radu.

– U ovom projektu iznimno je bila važna dobra organizacija, tehnička priprema i kvalitetan proizvod. Cijeli projekt započeo je pripremom materijala i izradom stolarije u našem pogonu. Nakon toga, svu stolariju bilo je potrebno sigurno dostaviti na gradilište te stručno montirati uz preciznu koordinaciju. Kompletan projekt odrađen je besprijekorno i na obostrano zadovoljstvo našeg tima i zaposlenika KBC-a Firule u Splitu. Jako smo ponosni na svaki naš dosadašnji projekt u 13 godina predanog rada, a izazovi poput ovoga, daju nam dodatni vjetar u leđa, zaključuju u Skelin Montu.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.