Očekivana reakcija oporbe

SDP-ov Šupe poručio Blaževiću da je još jučer trebao podnijeti ostavku na svoje dužnosti

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Joško Šupe, predsjednik županijske organizacije SDP-a danas je na konferenciji za novinare prozvao Nikolu Blaževića, dožupana i načelnika stožera, a ujedno i predsjednika Gradskog odbora HDZ-a grada Knina, zbog fotografije koja se pojavila u medijima i poručio mu kako je još jučer trebao dati ostavku na funkcije načelnika Stožera i dožupana.

– Kratko i jasno mislim da je žalosno sve ovo što se događa i kakva se poruka šalje ovim činom. Kakva se poruka šalje ljudima koji nesebično daju sebe, riskiraju svoje zdravlje u borbi protiv epidemije, svima nama koji poštujemo mjere? Svi se ti lokalni šerifi ponašaju kao svoj vrhovni vođa, koji je pokazao kako poštuje ono što propisuje u lipnju za vrijeme izbora – najveći korona party u Hrvata bila je proslava pobjede HDZ-a – kazao je Šupe.

Šupe je pročitao, kako kaže, nekoliko rečenica izvučenih iz Blaževićeve objave na Facebooku, a rekao je da virus ne bira.

– Šlag na tortu dodaje župan Pauk koji kaže da ovu sliku nije vidio. Slika kaže da imamo sedam odlikaša koji su se raširili i nastoje da se svi vide na slici. Gospodine Blaževiću, ovaj virus svakako nije vaša krivica, ali ovakvo ponašanje jest. Blaževiću poručujem, ako ima imalo morala, da je još jučer, trebao dati ostavku na mjestu načelnika Stožera, a potom na mjesto dožupana – zaključio je Šupe.

Podsjetimo, mediji su objavili fotografiju za koju tvrde da je snimljena 12. siječnja ove godine u kasnim popodnevnim i večernjim satima u restoranu trenutno zatvorenog hotela ‘Ivan’ u Kninu i prema njoj prvi čovjek Stožera krši epidemiološke mjere.


Pratite nas i na društvenim mrežama: