Sajmić idealan za kupovinu božićnih poklona. Provjerite tko će sve nuditi svoje proizvode

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Adventurin Sajmić ove godine seli ispred crkve sv. Frane, a ukupno osam izlagača predstavit će svoje proizvode.

Sajmić započinje 15. prosinca, a peteročlano Povjerenstvo na čelu sa šibenskim dogradonačelnikom Paškom Rakiće odabralo je nabolje prijave.

Za Sajmić su ove godine odabrani Vinoplod Vinarija d.d., OPG Kalić Zvonimir, Udruga More, Udruga Kamenčić, Obrt Lulas Art, Domaća radinost Šibenik, Domaća radinost Branka te Obrt Lumaro.

Svi odabrani ponuditelji moraju pristupiti potpisivanju Ugovora u prostorijama Turističke zajednica Grada Šibenika, na adresi Fausta Vrančića 18, od srijede 28. studenoga do ponedjeljka 3. prosinca u radnom vremenu od 8 do 15 sati. Oni koji u navedenom roku ne potpišu Ugovor, smatrat će se da su odustali od najma kućice te će se njihovo mjesto osloboditi sljedećem najboljem ponuditelju.

Organizatori koriste prigodu da pozovu Šibenčane i Šibenčanke te goste Šibenika, koji će u razdoblju od 15. prosinca boraviti u Krešimirovom gradu, da blagdansku kupnju božićnih i novogodišnjih poklona članovima svojih obitelji, rodbini i prijateljima, kao i poslovnim kolegama i partnerima obave na Sajmiću te tako i sami aktivno podrže male obrtnike, vlasnike kućnih radinosti i članove udruga koji će i ovog prosinca zasigurno osigurati zanimljiv i poželjan prodajni asortiman.

Sajmić će raditi svakoga dana od 10 do 14 sati te  od 16,30 do 22 sata.

(Foto: arhiva)


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.