‘Sabatina 2018’: Na međunarodnom susretu vinogradara nagrađeni vinari iz naše županije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Na 28. Međunarodnom susretu vinogradara i vinara Sabatina u Malom Lošinju zlatnu diplomu za kvalitetu otvorenih i mladih vina dobio je Šibenčanin Ivan Protega, srebrnu OPG Dražen Orlović, dok su brončanu diplomu osvojili Goran Škugor sa plavinom iz 2017. godine i OPG Miroslav Marić iz Vukšića.

Vinari manifestaciju, koju organizira Zadružni savez Dalmacije i Hrvatska udruga vinara, koriste za povezivanje, informiranje, nove poslovne kontakte i razgovore, u ugodnom i pozitivnom okruženju s poslovnim suradnicima i prijateljima, uz kušanje raznih vina, zaključuju se brojni novi poslovi. Pored stručne edukacije i rasprava u okviru znanstveno-stručnih skupova, program Sabatine uključuje i sajam vinogradarstva i vinarstva, vođene degustacije vina, praktične radionice, prezentacije u vinogradu, predstavljanje projekata i inovacija

Popis svih nagrađenih za mlada i otvorena vina možete pogledati OVDJE, a za kraj susreta večeras će se održati  svečano uručenje priznanja za kvalitetu i izgled buteljiranih proizvoda, a bit će proglašen i šampion Sabatine 2018.


Pratite nas i na društvenim mrežama: