Predizborna kampanja SDP-a

Restović na Šibenskom mostu pričao o cikloturizmu pa prozvao HDZ zbog ‘priloga’ uz račune

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Tonči Restović, SDP-ov kandidat za šibenskog gradonačelnika, na Šibenskom je mostu održao konferenciju za novinare ‘Biciklom do Zatona’ gdje je prezentirao ‘mali projekt koji može puno donijeti šibenskom turizmu’.

– Znate da je porast biciklističkog turizma prisutan svugdje u svijetu, pa tako i kod nas. Izrazito je prihvatljiv jer je ekološki, a ako na pripremi takvog vida turizma ne radimo, ostat ćemo bez prihoda koji on donosi. Na početku smo ovog našeg spuštanja u Zaton, u mjesto koje može biti pravi biser, no nismo u stanju napraviti ta četiri kilometra biciklističke staze. Takva staza nije financijski zahtjevna, ona donosi sigurnost onima koji biciklom žele vidjeti Zaton. U Šibeniku se malo o tom vodi računa, a mi imamo puno rekreativaca i klubova koji bi puno mogli kazati o ovoj vrsti turizma i s njima bi trebalo razgovarati. Ako ste u četiri zida kancelarije, onda nasumično osmišljavate projekte – kazao je Restović.

Nadovezao se i na račune za komunalnu naknadu, odnosno na ‘mandatno izvješće’ koje je stiglo građanima u istoj kuverti.

– Vjerujem da ste svi uz račune za komunalnu nakndanu dobili pamflet HDZ-a, koji je lukavo i osmišljeno nazvan mandatno izvješće. Ako niste u stanju u četiri godine komunicirati s građanima ni o čemu, onda im stvarno ne treba mandatno izvješće. Bilo bi puno poštenije, kad se već troše novci građana na HDZ-ove promidžbene knjižice, da na njima piše Plenković, Burić ili HDZ. Sve pare koje su potrošili na tiskanje pamfleta neka na neki način nadoknade u gradski proračun – zaključio je.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.