Nakon samo godinu novog mandata

Ravnateljica šibenske bolnice podnijela neopozivu ostavku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ravnateljica opće bolnice Šibensko-kninske županije, doktorica Sanja Jakelić podnijela je ostavku na to mjesto.

– Moja je ostavka neopoziva i ne želim je u ovom trenutku obrazlagati. Zahvaljujem svim svojim suradnicima, bivšem i sadašnjem županu na povjerenju. Zahvaljujem i svim djelatnicima Opće bolnice Šibensko-kninske županije na suradnji te svim pacijentima i žiteljima naše županije kao i predstavnicima medija na iznimnoj podršci tijekom trajanja epidemije COVID-19 bolesti te ostajem i dalje na raspolaganju kao doktor medicine, specijalist dermatologije – kazala nam je doktorica Jakelić.

Nakon promjene vlasti u Šibensko-kninskoj županiji široka koalicija, Grupe birača Marka Jelića, Nezavisne liste Stipe Petrine, SDP-a, Domovinskog pokreta i Loze te uz podršku SDSS-a, razriješila je Upravno vijeće šibenske bolnice i 3. rujna ove godine imenovala nove članove. Predsjednik vijeća je kirurg Kristijan Stipaničev, koji je javno podržavao Marka Jelića u predizbornj kampanji, a ranije je bio sedmi na listi Mislava Kolakušića na izborima za Europski parlament. Članovi Upravnog vijeća su još Kristina Perić, Ivan Gracin i Ivana Vučenović.

Inače, automatizmom ni Marinko Bilić više nije zamjenik ravnateljice bolnice, no i on, kao i pravnik Paško Dželalija ostaju pomoćnici ravnatelja. Očekuje se, naime, da će sjednica Upravnog vijeća biti održana tijekom dana ili najkasnije sutra.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.