Jedan pacijent skinut s respiratora

Raste broj oboljelih u županiji: U zadnja 24 sata devet novih slučajeva, ukupno 57!Foto: Ilustracija/Pixabay
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Ukupno devet novih slučajeva zaraze koronavirusom potvrđeno je u Šibensko-kninskoj županiji u posljednja 24 sata, od čega su dvije osobe zdravstveni djelatnici kninske bolnice, izvijestili su iz županijskog Stožera civilne zaštite. S današnjim danom ukupan broj oboljelih je 57.

– Na Odjelu infektologije šibenske bolnice hospitalizirano je 10 osoba oboljelih od COVID-19, od kojih je jedna osoba na respiratoru. Jedan od troje pacijenata koji su na respiratoru u KBC Split odvojen je od respiratora i očekuje se njegov premještaj u šibensku bolnicu – priopćeno je iz županijskog Stožera.

U karanteni su i dalje dvije osobe koji su državljani Republike Hrvatske. U zadnja 24 sata u Policijskoj upravi šibensko-kninskoj zaprimljena je jedna dojava o kršenju mjera samoizolacije za koju je provjerom utvrđeno da kršenja mjere nije bilo.

– Brojke pokazuju da još više pozornosti moramo obratiti na preporuke struke, zato ponovo apeliramo ostanite kod kuće, izlazite samo ako je neophodno, jer o nama samima ovisi koliko će ovo trajati – napominju.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr


Pratite nas i na društvenim mrežama: