Registrirajte se

Račune za vodu od sada možete primati u elektroničkom obliku

Vodovod je svojim korisnicima omogućio primanje računa za vodu u elektroničkom obliku, putem servisa ePošta Hrvatske Pošte. Tako na brz i efikasan način, bez upotrebe papira mogu primati račune uslugom koja je potpuno besplatna.

Za ePoštu se možete prijaviti na dva načina – registracijom na internetskoj stranici ili
dostavom ispunjenog Zahtjeva za korištenjem servisa ePošta osobno u bilo koji poštanski ured.

Putem e-mail poruke dobijete korisničko ime, a klikom na poveznicu za aktivaciju, na svoj mobilni telefon inicijalnu lozinku za pristup svom elektroničkom poštanskom sandučiću (eBox) u ePošti.

Zahvaljući ePošti omogućeno je primanje dokumenata u elektroničkom obliku, plaćanje računa karticama svih banaka, slanje pisma u elektroničkom obliku na ispis, kuvertiranje i uručenje primatelju, slanje prigodnih pisama na uručenje u fizičkom obliku, slanje brzojava putem mobilne aplikacije, korisničkim imenom i zaporkom ePošte možete pristupiti i sustavu e-Građani.

Račun za vodu dobit ćete tako da u svom eBox-u odaberete Financijske usluge, pa Izdavatelje, a između njih Vodovod i odvodnju Šibenik. Obrazac koji se tamo nalazi treba popuniti i prijaviti uslugu, nakon čega račune za vodu primate isključivo u svoj eBox. Računi se dostavljaju periodički, kao i kod klasične dostave, ali isključivo u elektroničkom obliku.

Više saznajte na stranici ePošta ili putem korisničke podrška na broj 072 500 501.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.