Bure će biti i previše

Promjenjivo vrijeme do kraja mjeseca najviše sunca donosi Dalmaciji

Do kraja svibnja promjenjivo vrijeme, uz dosta sunčanih sati, posebice na Jadranu. Temperatura zraka bit će oko prosječne za doba godine, pa  i malo niža, a osjećaju svježine pridonosit će i povremeno jaka bura i tramuntana.

Jutro je na šibenskom području vedro uz slab sjeveroistočnjak. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Murteru i Pirovcu 17 °C, u Rogoznici i na Žirju 16, u Šibeniku 15, u Putičanjima 14, u Kninu, Skradinu, Vodicama i Primoštenu 13, u Dubravi 11, u Zatonu i Bilicama 10, na Miljevcima 9, a u Oklaju 8 °C.

U Dalmaciji danas pretežno sunčano i danju ugodno toplo. U noći i ujutro uz obalu umjerena i jaka bura, a tijekom dana prema otvorenom moru sjeverozapadnjak, pri čemu će more biti malo do umjereno valovito. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 25 °C.

Sutra na Jadranu jaka i olujna bura i sjeverni vjetar. No, zadržat će se podjednako toplo kao jučer te će biti uglavnom suho i sunčano. Mala vjerojatnost ponekog pljuska ili samo za pokoju kap kiše postojat će sutra na krajnjem jugu Jadrana.

Izvori: Šibenik MeteoDHMZHRT

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.