Ugodan vikend

Proljeće se još bori s hladnim frontama, ali nema predaje

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Nakon fronte koja je u srijedu proljeću zadala još jedan udarac, uglavnom u unutrašnjosti zemlje, danas se očekuje djelomice, na Jadranu i pretežno sunčano. Uz umjeren razvoj oblaka ponegdje može biti pljuskova, uglavnom u gorju i sjeverozapadnim krajevima. Navečer sa sjeverozapada naoblačenje s kišom koja će tijekom noći zahvatiti veći dio unutrašnjosti.

Na šibenskom je području jutros pretežno vedro sa slabim jugozapadnim vjetrom. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Rogoznici 17 °C, u Primoštenu, Murteru i na Žirju 15, u Šibeniku, Pirovcu i na Promini 13, u Vodicama 12, u Skradinu i Bilicama 10, na Miljevcima 9, u Oklaju 8, u Drnišu 7, a u Kninu 6 °C.

U Dalmaciji će danas biti pretežno sunčano uz slab i umjeren zapadni i sjeverozapadni vjetar, poslijepodne s jakim udarima, a navečer na sjevernom dijelu jaka bura. Najviša dnevna temperatura zraka do 25 °C.

Na Jadranu i u petak i subotu većinom sunčano, a u nedjelju naoblačenje s kišom, ponajprije na sjevernom dijelu. Puhat će slaba i umjerena bura, u prvom dijelu petka i nedjelje podno Velebita i jaka. U popodnevnim satima sjeverozapadnjak i zapadnjak. U Dalmaciji će biti najviše topline.

Izvori: Šibenik MeteoDHMZHRT

 


Pratite nas i na društvenim mrežama: