Prije nego odu osiguravati doček na Poljani, JVP Šibenik uputila novogodišnju čestitku

Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Javna vatrogasna postrojba grada Šibenika objavila je na svom Facebook profilu novogodišnju čestitku, prisjećajući se teških dana koji su iza njih. Njihovo priopćenje prenosimo u cijelosti.

‘Na ispraćaju, ove za nas vatrogasce, jedne od najtežih i najzahtjevnijih godina imamo potrebu uputiti Vam jedan kratak tekst za kraj godine. Svjedoci smo kako se vremena mijenjaju, svaki drugi dan se susrećemo s nekim novim izazovima i zaprekama kako u poslu tako i u našoj privatnoj svakodnevnici pa smo ponosni što smo do početka i nakon požarne sezone sudjelovali na nekoliko stručnih skupova i osposobljavanja, pokaznim vježbama te u eko akcijama u organizaciji grada Šibenika.

Isto tako smo ponosni što su naši djelatnici primili nagrade za svoja hrabra djela i te što su na natjecanjima pokazali svoje znanje i osvojili zaslužene nagrade.

U svibnju mjesecu – zaštite od požara organizirali smo Dan otvorenih vrata na šibenskoj rivi te posjetili nekolicinu gradskih i prigradskih vrtića. U požarnoj sezoni intervenirali smo svakodnevno, a izdvojit ćemo požare otvorenog prostora na području Zaton – Raslina, Brodarice, brda Trtar, Benkovačke ceste, Lozovac – Skradin itd…Pamtimo i izvanredne dislokacije u Makarsku rivijeru (Podgora – Tučepi) i na području grada Zadra.

Naravno nikad, ali baš nikad nećemo zaboraviti na datume 30.08 i 16.09 kad se s tugom prisjećamo gubitka dragih nam kolega čija ćemo imena zauvik pamtiti. Hvala im na svemu!

Na kraju svega napisanog…ono što nas uvik potiče da budemo bolji i zbog čega ovog pišemo ste upravo vi – judi. Vi ste upravo onaj bitan segment zbog kojeg ćemo u 2018. godini pokušati biti što bolji, spremniji i davati sve od sebe da se osjećate sigurno!

Neka Vam Nova godina podari međusobno razumijevanje, uvažavanje i nadasve puno zajedništvo te donese puno zdravlja, sreće i zadovoljstva kako u privatnom tako i poslovnom životu’, poručili su šibenski vatrogasni profesionalci.


Pratite nas i na društvenim mrežama: