U moru toplo, na plaži ugodno

Prevari li vas vjetar mogli bi se i u rujnu mazati jogurtom

Niste li još uvijek dobili željenu tamnu, brončanu nijansu kože ne tugujte jer sunca će još biti i previše. Sljedećih će dana biti pretežno sunčano i razmjerno toplo, ponegdje i vruće, ali pazite da vas na plaži ne prevare umjerena jutarnja bura i dnevni maestral. Ponovno ponegdje jaka bura s olujnim udarima moguća je uglavnom u prvom dijelu petka u Velebitskom kanalu.

Na šibenskom je području jutros vedro s umjerenom burom. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Rogoznici 22 °C, u Šibeniku, Pirovcu i Jezerima 21, u Skradinu i Primoštenu 20, u Vodicama i Murteru 19, u Oklaju 15, u Drnišu 14, a u Kninu 13 °C.

Pretežno vedro danas će biti u Dalmaciji, ujutro sa slabom do umjerenom burom, a sredinom dana i poslijepodne jugozapadnim i zapadnim, mjestimice i sjeverozapadnim vjetrom, osobito na otvorenom moru. More mirno i malo valovito, uglavnom na otvorenom ponegdje umjereno valovito. Temperatura zraka danju oko 30 °C pa i malo viša, a temperatura mora uglavnom od 23 do 25 °C.

Na Jadranu se nastavlja kasnoljetno većinom vedro te vrlo toplo i vruće vrijeme. Napomenuti treba kako će na prijelazu od četvrtka na petak i u prvom dijelu petka ponegdje na sjevernom Jadranu puhati umjerena i jaka, na udare moguće olujna bura.

Izvori: Šibenik MeteoDHMZHRT

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.