U samoizolaciji 328 osoba

Preminulo dvoje korisnika Cvjetnog doma. U županiji zaraženo još 34 ljudi

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 34 osobe su oboljele od COVID-19 infekcije. Riječ je o 17 korisnika i dvije djelatnice Cvjetnog doma u Šibeniku, pet osoba s prebivalištem u Šibeniku, četiri osobe s prebivalištem u Drnišu, te po tri osobe s prebivalištem u Kninu i Pirovcu, izvijestili su iz Stožera civilne zaštite Šibensko-kninske županije.

– Nažalost, dvoje korisnika Cvjetnog doma oboljelih od COVID-19 infekcije je preminulo, a 13 osoba se liječi na odjelu infektologije šibenske bolnice. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u samoizolaciji. Trenutno je 150 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije. U posljednja 24 sata uzorkovana su 193 uzorka za testiranje na SARS-CoV-2 virus. Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 328 osoba – priopćeno je iz županijskog Stožera civilne zaštite.

Sve informacije vezane uz koronavirus možete pratiti na jedinstvenoj web stranici www.koronavirus.hr

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.