Zaslužili su priznanja za predani rad

Predsjednica Grabar-Kitarović odlikovala četvero službenika šibenske policijeFoto: Robert Anić/PIXSELL
Foto: Robert Anić/PIXSELL

Četvero službenika Policijske uprave šibensko-kninske dobili su iz ruku predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar-Kitarović u četvrtak na Pantovčaku Spomenice domovinske zahvalnosti za predani rad u službi i profesionalnost u obavljanju poslova i zadataka.

Za časnu i uzornu službu, u povodu Dana policije, nagrađeni su Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske, Dalibor Samirić, pomoćnik načelnika za policijske poslove Policijske postaje Šibenik, Anita Vukelić, stručna savjetnica za skrb i Danko Mijić, policijski službenik za poslove zaštite granice.

 

– Predsjednica je odlikovanja dodijelila na temelju prijedloga koje su joj poslali načelnici policijskih uprava, a svi nagrađeni časno i uzorno obnašaju svoje dužnosti više od 20 godina. Spomenica je svima njima i poticaj za nastavak kontinuiranog predanog rada, savjesnost i stručnost. Posebno mi je drago što je među odlikovanima i jedna od mojih najbližih suradnica, naša glasnogovornica Marica Kosor – kazao nam je Ivica Kostanić, načelnik Policijske uprave šibensko-kninske.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.