Još se obavljaju razgovori i vještačenja

Pred policijom i danas obiman posao očevida četverostrukog smaknuća u Šibeniku i Vodicama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Očevid jučerašnjeg četverostrukog ubojstva i vjerojatnog samoubojstva u Šibeniku i Vodicama trajao je cijelu noć, a kako saznajemo od Šime Pavića, glasnogovornika Policijske uprave šibensko-kninske, pred policijom je još dosta posla.

– Moramo obaviti još dosta razgovora i detalja očevida pa ćemo tek onda moći detaljnije izvijestiti javnost, vjerojatno tek sutra na konferenciji za medije. Očevid na lokacijama gdje je pronađeno četvero žrtava je završen i o tome ćemo tijekom dana iznijeti podatke koje u ovom trenutku imamo – kazao nam je jutros Pavić.

Podsjetimo, jučer oko 13 sati u javnosti se pojavila informacija da je u Vodicama ubijen vlasnik trgovačkog lanca Djelo Tedi Slamić, a nešto kasnije i da su pronađena tijela više osoba ubijenih u Ražinama uz Južnu magistralu.

Policija je vrlo brzo potvrdila da je muškarac ubijen u Vodicama te da su na dijelu uz Južnu magistralu, nedaleko bivšeg TLM-a pronađena još tri mrtva tijela.

Sljedeća neslužbena informacija bila je da su svi ubijeni žrtve Branka Kolopera, vlasnik tvrtke Matkol u stečaju. Potom je iz više izvora i potvrđeno da je on nešto prije 13 sati u Šibeniku prvo automatskim oružjem likvidirao bračni par Marija i Radojku Danek, stečajnu upraviteljicu tvrtke Matkol i šibensku gradsku vijećnicu te Tonija Šparadu, direktora tvrtke Sabirač i jednog od vjerovnika propale pekare. Nakon trostrukog smaknuća odvezao se u Vodice gdje je rafalima u njegovom Mercedesu ubio Tedija Slamića ispred trgovine Djelo.

Branko Koloper Matkol, osumnjičen za ubojstva u Vodicama i Ražinama, pronađen je kasnije mrtav pored svog automobila za kojim je i bila potraga. Kompletnim postupanjem rukovodi zamjenik Županijskog državnog odvjetništva u Šibeniku.


Pratite nas i na društvenim mrežama: