Izdvojena najbolja ponuda

Posljednja dva tjedna zabilježen rast potražnje za radnicima. Evo tko sve zapošljava na našem području

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, čini se kako se tržište polako oporavlja. U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima. Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38 posto u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

Šibenski portal stoga u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosi izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova.

McDonald’s traži radnika u restoranu (m/ž) u Šibeniku i nudi plaću iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje. Od vas se očekuje da ste fleksibilna, odgovorna i otvorena osoba koja voli usvajati nova znanja. Od iskustva je važnija motivacija. Radno vrijeme je fleksibilno. Natječaj je otvoren do 22. svibnja. Za prijavu kliknite na link.

Udruga Kamenčići traži edukacijskog rehabilitatora (m/ž) u Šibeniku. Radno iskustvo nije potrebno, a od kandidata se očekuje završen fakultet te znanje engleskog jezika. Prijave se zaprimaju do 22. svibnja. Za prijavu kliknite na link.

Jet Ski Karmen j.d.o.o. traži dva konobara (m/ž) u Vodicama za rad u malom objektu brze prehrane. Od kandidata se očekuje znanje engleskog jezika. Iskustvo je poželjno, ali nije uvjet. Kontakt informacije poslodavca možete pronaći na linku.

Kroni pekarna iz Vodica traži dva prodavača (m/ž) pekarskih proizvoda. Radi se o sezonskom poslu. Glavni uvjet je završena trogodišnja ili četverogodišnja srednja škola, a radno iskustvo nije potrebno. Prijaviti se možete do 22. svibnja. Više informacija potražite na linku.

Obiteljski dom za starije i nemoćne osobe Koret, zbog povećanog opsega posla traži njegovatelja (m/ž) sa završenom srednjom školom. Mjesto rada je Tribunj. Radno iskustvo nije potrebno. Novozaposlena osoba bit će zadužena za brigu, njegu i skrb o starijim osobama. Ostale detalje ovog natječaja, otvorenog do 24. svibnja. možete potražiti na linku.

Ugostiteljski objekt Antonijo iz općine Rogoznica zapošljava na poziciji kuhinjski radnik (m/ž). Glavni zadatak novozaposlene osobe je održavanje restoranskog rublja i posuđa. Radno iskustvo je poželjno. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Detalje možete potražiti na poveznici.

Dalmatia Invest Group traži knjigovođu (m/ž) s minimalno dvije godine radnog iskustva. Mjesto rada je Šibenik. Rok prijave je 04.06. Poželjan je položen vozački ispit B kategorije. Potrebno je poznavati osnove rada na računalu. Sve dodatne detalje ovog natječaja možete potražiti na linku.

Studio Habitat iz Vodica zapošljava montera namještaja (m/ž). Traži se kvalificirani stolar, monter namještaja ili osoba sa završenom SSS bilo kojeg smjera, koja ima minimalno dvije godine radnog iskustva na istom ili sličnom području. U obzir dolaze samo kandidati s položenim vozačkim ispitom B kategorije. Poslodavac osigurava smještaj. Prijaviti se možete do 4. lipnja. Detalje o prijavi potražite na linku.

Vonpharma HR d.o.o., uspješna rastuća hrvatska farmaceutska kompanija zapošljava prodajnog predstavnika za dodatke prehrani (m/ž) na području Dalmacije. Traži se energična, dinamična, fleksibilna i neovisna osoba. Nudi se ugovor na neodređeno s probnim rokom, poslovno vozilo, računalo, mobilni telefon te stimulativni uvjeti i bonusi. Natječaj je otvoren do 9. lipnja. Kako bi se prijavili, kliknite na poveznicu.

Poduzeće Aloha Online iz Knina planira zaposliti čak petnaest agenta u pozivnom centru (m/ž) i to za njemačko govorno područje. Idealni kandidati su dinamične i komunikativne osobe. Glavni uvjet je izvrsno poznavanje njemačkog jezika u govoru i pismu. Postoji mogućnost rada od kuće. Poslodavac uz stimulativna primanja nudi i bonuse. Prijave na ovaj natječaj zaprimaju se do 31. svibnja. Kliknite ovdje za više detalja.

Kliknite na link i pretražite ostale poslove iz Šibensko-kninske županije koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno!


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.