Posla ima, ali fali radnika: Deset tvrtki zapošljava ovog tjedna

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr i ovog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Bak d.o.o. traži više Prodavačica u trgovini odjeće za 9 lokacija na moru. Zadar, Vodice, Primošten, samo su dio raspoloživih gradova u kojima možete raditi ovaj posao. Ako imate komunikacijske sposobnosti, provjerite detalje na linku, odaberite grad i prijavite se.

DEKRA za klijenta – Atlantic Grupu d.d., zapošljava Unapređivača prodaje  u Istri, Rijeci i na Kvarneru. Odgovornosti koje vas očekuju na ovom poslu uključuju postizanje kvalitetne izloženosti proizvoda iz asortimana klijenta u prodajnom mjestu, ažurno odrađivanje svih zadataka koje dobivate od odgovornih trgovačkih predstavnika te svakodnevno ispunjavanje izvještaja o radu. Zainteresirani se mogu prijaviti brzom prijavom.

Cammeo, zbog širenja poslovanja, ima raspisan natječaj za Vozača taxi vozila za lokacije: Split, Zadar, Šibenik i Dubrovnik. Nudi vam se radni odnos u vodećoj taxi kompaniji u Hrvatskoj, iznadprosječna zarada, stimulacija kroz bonuse. Ako ste iskusni vozač koji poznaje navedene lokacije i krasi vas izražena komunikativnost, ne propustite priliku. Klik na brzu prijavu.

Prima commerce d.o.o. zapošljava Električara za rad na području Republike Hrvatske. Na ovom poslu vas očekuju električarski poslovi u salonima namještaja po cijeloj RH. Ako imate srednju stručnu spremu (elektro smjer), godinu dana iskustva te vozačku dozvolu B kategorije, ovo je prilika koja vam ne smije iskliznuti. Prijavite se brzom prijavom.

CCC, vodeći brand cipela na poljskom tržištu i u Istočnoj Europi, dodatno proširuje svoj tim. Zapošljava Prodavača/Prodavačicu u Solinu. Na ovom vas poslu očekuje prodaja obuće i torbi, kao i savjetovanje kupaca te briga o njihovom općem zadovoljstvu u iskustvu kupnje. Ako vam rad na blagajni, uz ostale financijske poslove i brojnu dokumentaciju ne predstavlja problem, vi ste idealna osoba za ovaj posao. Prijavite se brzom prijavom.

Connecto Mare d.o.o. u Splitu zapošljava na širokoj lepezi radnih mjesta. Traže se djelatnici za pozicije: Referent nabave, Voditelj flote, Booking agent, i oni predstavljaju tek mali dio poslovnih pozicija na koje se možete prijaviti. Provjerite cjelokupnu ponudu na linku.

Grawe Hrvatska d.d. ima raspisan natječaj za Predstavnika prodaje u Solinu. Ako ste ‘prodajaš’ u duši, dinamična i komunikativna osoba, evo nove prilike za vas. Grawe zapošljava 2 djelatnika koji dobivaju mogućnost usavršavanja, napredovanja te iskustvo u stabilnoj međunarodnoj kompaniji. Prijavite se.

Salona Palace Hotel/Dolis d.o.o. ima 4 raspisana natječaja i zapošljava Wellness terapeuta, Sobaricu, Konobara te Voditelja cateringa.  Veseli vas rad u ugostiteljstvu, a Solin je mjesto u kojem biste voljeli raditi? Prijavite se na željeni natječaj.

Deltron d.o.o. traži Pomoćnika pri montiranju i servisiranju klima uređaja, Montažera/servisera rashladne i klimatizacijske tehnike te Diplomiranog inženjera strojarstva – Voditelja projekata. Mjesto rada je Split, a prijave traju do 28. veljače. Detalji su na linku. Sretno s apliciranjem na željeni natječaj.

METRO Cash & Carry, vodeća internacionalna kompanija u veleprodaji, zapošljava Prodajnog predstavnika HoReCa u Splitu i Istri. Svakodnevni komercijalni kontakti i obilasci kupaca te izvještavanje o učincima, bit će dio vaše svakodnevnice. Ako imate dvije godine iskustva iz ovog područja, usmjereni ste na kupce i rezultate, ovo je prilika za vas. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.