Pomozite Arsenovim pjesmama da uđu u prvu EU Pjesmaricu

Čak tri Arsenove pjesme u ‘utrci’ su za ulazak u prvu EU Pjesmaricu – ‘Nije lako bubamarcu’, ‘Pjesma zadrugara’ te ‘Kad bi svi ljudi na svijetu’.

Naime, svi Hrvati pozvani su na glasanje za čak šest pjesama koje će predstavljati Hrvatsku u prvoj EU Pjesmarici. Studenti i učitelji glazbe, kao i pjevači u zborovima, nominirali su 54 hrvatskih pjesama u šest kategorija, a Arsenove pjesme možete pronaći u kategoriji sloboda i mir, te u dječjoj kategoriji. Na vama je da od 30. studenog do 30. prosinca na stranici www.eu-songbook.org. glasate za svoje omiljene pjesme.

EU Pjesmarica je prvi jedinstveni demokratski projekt iniciran od strane neprofitne organizacije bez ikakvih političkih ili financijskih veza sa Bruxellesom, a prva verzija Pjesmarice Europske unije obuhvatit će 162 pjesme na 24 izvorna jezika. Svaka pjesma bit će prevedena i na engleski jezik. EU Pjesmarica bit će objavljena u prosincu 2019.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.