Policija opet u akciji nadzora brzine: Javite im lokacije na kojima bi trebali loviti vozače u prekršaju

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Policija je najavila novu 24-satnu akciju pojačanog nadzora brzine koja počinje 18. travnja u 6 sati ujutro, a sve u sklopu aktivnosti Europske mreže prometne policije TISPOL.

Tijekom 24 sata na cestama diljem Šibensko-kninske županije policija će pokrivati maksimalan broj lokacija na kojima će provoditi pojačani nadzor brzine, a sve u cilju podizanja razine sigurnosti cestovnog prometa.

– I građani se mogu uključiti u ovu akciju tako da nam putem naše e-mail adrese sibensko-kninska@policija.hr do 16. travnja do 10 sati dostave lokacije na kojima bi željeli da se nadzire brzina. Tako dostavljene prijedloge građana ćemo analizirati i temeljem analize uvrstiti među određene lokacije pogodne za nadzor brzine – pozivaju iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Pozivaju još jednom vozače da brzinu kretanja prilagode osobinama i stanju ceste, vidljivosti, preglednosti, atmosferskim prilikama, gustoći prometa, poštujući propisana ograničenja brzine i tako doprinesu svojoj sigurnosti, kao i sigurnosti ostalih sudionika u prometu.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.