Plaće i do 15 tisuća kuna: Tvrtke ovog tjedna nude izvrsne prilike za posao

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr svakog tjedna donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Cammeo, vodeći domaći brend i sinonim za profesionalan, siguran i povoljan prijevoz, zapošljava Voditelja operativnog poslovanja u Šibeniku. Uvjeti koje trebate ispuniti kako biste aplicirali na ovaj natječaj su SSS/VSS/VŠS, barem 2 godine iskustva u vođenju većeg broja ljudi, napredno korištenje MS Office-a (s naglaskom na Excel) te izvrsne komunikacijske vještine i profesionalno ponašanje. Prijavite se brzom prijavom.

Adria Grupa d.o.o. ima otvoreno radno mjesto za Sanitarnog tehničara/Inženjera, za područje cijele Hrvatske. Kvalifikacije potrebne za ovo radno mjesto uključuju SSS/VSS, radno iskustvo koje je poželjno, ali nije uvjet te poznavanje rada na računalu. Opširnije potražite na linku. Sretno s prijavama.

Auro Domus d.o.o., hrvatska financijska institucija izrasla iz stoljetne poduzetničke tradicije, zapošljava Trgovca/Djelatnika u mjenjačnici u Makarskoj, Podgori, Tučepima. Ukoliko imate SSS i osnovno znanje na računalu, provjerite natječaj na linku i započnite svoj novi radni odnos. Sretno s prijavama!

IMD Sistem d.o.o. zapošljava Bravara/Zavarivača/Montera, za rad u Njemačkoj. Za ovaj posao vam je potrebno dvogodišnje iskustvo, znanje engleskog i njemačkog, vozačka dozvola B kategorije te osnovno poznavanje rada na računalu. Poslodavac nudi plaću u rasponu od 10 do 15 tisuća kuna. Provjerite detalje ovdje.

Museum of Senses d.o.o. iz Splita zapošljava na 2 pozicije: Museum Coordinator – Muzejski koordinator i B2B Sales Manager. Poslodavac vam nudi zanimljiv i kreativan posao u jednom od najatraktivnijih muzeja u Europi, mogućnost stalnog zaposlenja i stimulativna primanja te rad u mladom i entuzijastičnom timu uz pregršt dobre zabave. Obje pozicije potražite na linku.

Pevec zapošljava Skladištara u Zadru. SSS, radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, položen ispit za upravljanje viličarom, samostalnost i inicijativa, sve su to potrebne kvalifikacije za ovaj posao. Prijavite se putem brze prijave.

Kompanija LPP S.A., osnovana 1995. godine u Poljskoj, jedan je od najbrže rastućih modnih maloprodajnih trgovačkih lanaca na svijetu i trenutno zapošljava Prodavača/icu na lokacijama: Zagreb, Rijeka, Zadar i Split. Očekuje vas rad u mladom i dinamičnom okruženju, a vaš posao uključuje aktivnu pomoć kupcima u odabiru modnih artikala, rad na blagajni te održavanje urednosti prodajnog prostora i praćenje prodajnih rezultata. Prijave su ovdje.

Zadruga Agroprodukt zapošljava Vozača kamiona C + E kategorije s kodom 95 (m/ž) za za međunarodni transport robe (na području Slovenije, Austrije, Njemačke, Hrvatske, Slovenije – uglavnom iste firme). Radno vrijeme je po dogovoru, a očekuje vas plaća u iznosu od 1800 eura! Provjerite uvjete natječaja na linku i sretno s prijavama!

DIV d.o.o. tvornica vijaka, najveća grupacija specijalizirana za preradu, proizvodnju i trgovinu vijčane robe te ostalih strojnih dijelova i metalnih proizvoda i brodogradnje, zapošljava Tehnologa/Tehnologinju konstruktora/icu. Opis posla uključuje izradu tehničkih crteža u AutoCAD-u i sličnim programima, rješavanje tehnoloških problema u pogonu proizvodnje te ostale posloveprema potrebama radnog mjesta. Mjesto rada: Knin. Na linku su prijave.

Dolium d.o.o., ekskluzivni zastupnik Pulaner piva za Republiku Hrvatsku radi proširenja opsega poslovanja traži nove članove tima, osobe motivirane za rad za poziciju: Komercijalist. Očekuju vas stalna i redovita primanja, neradni vikendi i praznici te mogućnost stalnog napredovanja. Prijavite se putem brze prijave. Sretno!


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.