Plaće i do 14 tisuća kuna! Ovog tjedna potraga za profesorima, zaštitarima i drugim radnicima

Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Šibenski portal u suradnji s portalom posao.hr redovito donosi aktualne vijesti s tržišta rada. U nastavku pogledajte ponuđene poslove na koje se možete javiti putem brze prijave.

Rentlio d.o.o., traži više senior level frontend i backend kolega(ica) koji su voljni priključiti se timu od 13 ljudi i graditi dalje Rentlio priču. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju neto plaću od 12.000 do 14.000 kuna. Također, ovaj poslodavac traži i više mid level frontend i backend kolega(ica) koji će zarađivati 9.000 kuna neto plaću. Mjesto rada je Zadar – rad od kuće. Kako se prijaviti na posao snova? Lako, kliknite na link i provjerite detalje.

Bilić-Erić d.o.o. za privatnu zaštitu traži zaštitara, a kandidati iz svih županija u Hrvatskoj mogu aplicirati na natječaj. Riječ je o poslodavcu koji već 20 godina pridonosi sigurnosti i ugledu poslovnih partnera. Nudi vam se stalan posao, plaća prema složenosti radnog mjesta, plaćeni prekovremeni, uz mogućnost terenskog rada, kao i kontantan rast i mogućnost napredovanja. Prijavite se.

Unimed Pharma Marketing spol.s.r.o. zapošljava na poziciji Medical Representative za područje Zagreba i ostalih regija u Hrvatskoj. Ploslodavac je slovačka farmaceutska kompanija koja je utemeljena davne 1994. godine. Kako bi nastavila svoje uspješno i dinamično poslovanje, traži pojačanje. Glavna zadaća na ovom poslu odnosi se na česte posjete partnera – bolnica, doktora, u cilju širenja poslovanja. Zainteresirani ste? Prijavite se do 21. ožujka.

VSB Holding GmbH zapošljava na poziciji: Area Project Manager na području Hrvatske. Ukoliko ste kompetentni u području ‘project managementa’, imate prodajno iskustvo i pregovaračke vještine, a napredno se služite računalom, vas se traži. Kliknite na brzu prijavu.

Semmler d.o.o., firma koja nudi usluge najma mobilnih WC kabina u cijeloj Hrvatskoj, uključujući i otoke, zapošljava vozača/servisera. Mjesto rada: Zagreb, Istra, Dalmacija, Primorsko-goranska županija.  Na ovom poslu osnovna zadaća bit će vam prijevoz i održavanje mobilnih WC kabina, pa su točnost i pedantnost prijeko potrebne vještine. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju službeni mobitel, redovita visoka fiksna primanja, edukaciju prije početka rada te rad s modernom tehnologijom. Dovoljno razloga za klik? Naravno, detalji su na linku.

Lajos 2014 j.d.o.o., mlada firma koja se bavi prodajom i montažom ALU i PVC stolarije, zapošljava montera za terenski rad u Hrvatskoj, te u EU. Ako poznajete rad s alatima koji se koriste u poslovima montaže, a imate završenu srednju školu, vozačku dozvolu B kategorije te petogodišnje iskustvo, vi ste traženi kandidat. Prijavite se.

Tvrtka Weber Escal d.o.o., dio grupacije Austrijske pošte, tržišni je lider u distribuciji neadresiranih promotivnih materijala (letaka), te se bavi i distribucijom poštanskih pošiljaka (izravne pošte i tiskanica). Trenutno zapošljava dostavljača/distributera na području cijele Hrvatske. Nudi vam se rad u ugodnoj radnoj okolini, uz redovita primanja. Prijavite se putem brze prijave.

Medica Magna d.o.o., za tvrtku Jamieson – najvećeg kanadskog proizvođača potpuno prirodnih vitamina, minerala, ljekovitih biljaka i biljnih lijekova, zapošljava direktora prodaje za rad na terenu. Traži se visokomotivirana i pozitivna osoba iz bilo kojeg dijela Hrvatske, s iskustvom rada na terenu. Naglasak je na iskustvu rada s ljekarnama te na djelomičnom poznavanju područja prodaje i marketinga. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti klikom na brzu prijavu.

Konzum zapošljava prodavača/blagajnika za rad na Jadranskoj obali i na otocima. Glavne zadaće na ovom poslu uključuju izlaganje robe, brigu o rokovima, pružanje izvrsne usluge kupcima na svježim odjelima i blagajni. Ako ste ljubazni po prirodi te ste usmjereni na kupca i zadovoljenje njegovih kupovnih potreba, prijavite se.

Srednja škola kneza Branimira iz Benkovca traži djelatnike na širokoj lepezi poslova. Nastavnik biologije, nastavnik fizike, nastavnik hrvatskog jezika, predstavljaju tek mali dio poslovne ponude. Provjerite dodatnih šest pozicija i javite se na natječaje na vrijeme.

Za dodatne poslove iz Šibensko-kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.


Pratite nas i na društvenim mrežama:
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.