Prošli tjedan 17 prometnih nesreća

Pijani vozač (29) na Vidicima nije vidio policiju, brzi kod Pirovca ‘popio’ šest tisuća kuna kazneFoto: Ilustracija/Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Muškarca (29) zasutavila je policija u utorak oko 0.10 sati u Šibeniku, na Vidicima, dok je vozio Audija šibenskih tablica u pijanom stanju te mu je izmjereno 1,71 promil alkohola u krvi, priopćeno je iz Policijske uprave šibensko-kninske.

Vozač je zbog izmjerene koncetracije alkohola zadržan te će protiv njega biti podnesen Optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Šibeniku.

Proteklog ponedjeljka policija je oko 17 sati u blizini Pirovca na autocesti A1 zaustavila 47-godišnjaka kada je Audija zadarksih tablica vozio 208 kilometara na sat. Protiv vozača je podnesen obvezni prekršajni nalog u iznosu od šest tisuća kuna.

Inače, na području PU šibensko-kninske prošli tjedan dogodilo se 17 prometnih nesreća u kojima su četiri osobe lakše i četiri teže ozlijeđene. Najčešći uzroci nesreća bili su neprilagođena brzina te npoštivanje udaljenosti između vozila.

U proteklom tjednu policija je utvrdila i sankcionirala 303 prekršaja od čega najviše za prebrzu vožnju, nekorištenje pojasa i vožnju u pijanom stanju, a iz prometa je isključeno 28 vozača i 14 vozila.


Pratite nas i na društvenim mrežama: