Tvrdi da je sve provjerio

Petrina na Skupštini čitao anonimno pismo koje teško tereti Dujića, a on zatražio da ga uputi svim tijelima progonaFoto: Arhiva

Nezavisni vijećnik Stipe Petrina na sjednici je danas pročitao dio, kako je kazao, anonimnog pisma kojeg je dobio a u kojem se, među ostalim, spominje da je Dujić, kao savjetnik u Hrvatskim šumama pogodovao kriminalu.

– Dujiću, reći nekom da je dno dna, a tvrditi da je 20 većina od 42, za normalnog čovjeka je dno dna. Biti član zločinačke organizacije već 30 godina uistinu je dno dna. Postavlja se pitanje kako se afera Rimac odražava na županijske vijeće. Nediljko, piše mu katastar 913/108 kao Lozovac, bila je vlasništvo Hrvatskih šuma, uz pomoć prijateljice Darije Kekelić, pretvara poljoprivredno zemljište u građevinsko. Sin Jandrokovićeve sestre, vlasnik Atriuma, veliki kriminal – čitao je Petrina dio o Lozovcu iz anonimnog pisma.

Kazao je i da je sve provjerio i uvjerio se da je ta čestica veličine oko 23.645 kvadrata bila uistinu u vlasništvu Šuma, te je u lipnju ove godine pretvorena u građevinsko zemljište i prodana Krka resortu, tvrtki koju su osnovali arhitekti Damir i Mirjana Čogelja.

– Hrvatske šume su zaposlile 1200 novih ljudi u dvije godine, dok ste vi bili savjetnik uprave koja broji tri člana. Predsjednik uprave je obuhvaćen aferom Rimac – kazao je Petrina i upitao Dujića kolika je njegova uloga Dujiću u toj aferi. Dujić je od nezavisnog vijećnika zatražio da se pismo dostavi svim tijelima progona RH, Uskoku i policiji.

– Ne znam o čemu se radi, vrlo sam zainteresiran da se vidi je li se to dogodilo što se navodi. Rijetko molim, al vas molim da se to pismo dostavi – zatražio je Dujić.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.