Pauk sa suradnicima na obilježavanju Dana sjećanja u Vukovaru

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Šibensko-kninski župan Goran Pauk, njegov zamjenik Nikola Blažević i pročelnica Ureda župana Senka Bilać sudjelovat će u obilježavanju 26. godišnjice Dana sjećanja na žrtvu Vukovara.

Večeras u 19 sati zapalit će svijeće u Općoj županijskoj bolnici Vukovar i bolnici hrvatskih veterana  i sudjelovati u molitvi koju predvode mladi grada Vukovara.

Sutra na Dan sjećanja na žrtvu Vukovara 1991. godine, sudjelovat će na prigodnom programu u dvorištu Vukovarske bolnice. U koloni sjećanja, koju predvode hrvatski branitelji Vukovara i članovi obitelji poginulih, ubijenih i nasilno odvedenih branitelja Vukovara, proći će Križni put prema Memorijalnom groblju žrtava iz Domovinskog rata.

Na Memorijalnom groblju, župan i predsjednik Hrvatske zajednice županija Goran Pauk zajedno sa predstavnicima sviju hrvatskih županija polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća odati će počast žrtvama Vukovara – grada simbola hrvatske slobode. Nakon polaganja vijenaca prisustvovati  će svetoj misi za žrtve u Domovinskom ratu koju će predvoditi požeški biskup, mons. Antun Škvorčević.

Zamjenica župana Darija Puljić u ime Šibensko-kninske županije sudjelovati će u subotu na komemoraciji u Škabrnji, gdje će polaganjem vijenaca, paljenjem svijeća i molitvom odati počast svim žrtvama Škabrnje.


Pratite nas i na društvenim mrežama: