Provjerite detalje

Otvoren natječaj za prijavu najboljih volontera Šibensko-kninske županijeFoto: Arhiva
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iz Udruge mladih ‘Mladi u EU’ pozivaju sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren do 26. studenoga, priopćili su iz Županije.

Savjet mladih grada Šibenika u suradnji s Udrugom mladih ‘Mladi u EU’ zajedno sa svojim Volonterskim centrom ‘POZITIVA’ šestu godinu za redom organizira dodjelu Nagrade za najistaknutijeg volontera/ku i  organizatore volontiranja. Od 2019. godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije te se time dodjela nagrada proširila na područje cijele Šibensko-kninske županije.

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Šibensko-kninske županije, Grada Šibenika, Udruge ‘Mladi u EU’ te Volonterskog centra ‘POZITIVA’.

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od tri člana, a organizacija svečane dodjele nagrade za volontere i organizatore volontiranja bit će održana 3. prosinca 2021. godine u Gradskoj knjižnici ‘Juraj Šižgorić’ u Šibeniku, u 18 sati.

Više detalja o natječaju pronađite OVDJE.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.