Osnovana podružnica Moderne Demokratske Snage, za predsjednika izabran Frane Škubonja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Podružnica Moderne Demokratske Snage (MODES) osnovana je 11. veljače na području grada Šibenika. Predsjednik i koordinator za područje Šibensko-kninske županije Frane Škubonja, istaknuo je kako je članstvo na širem šibenskom području u rekordnom roku ‘mobilizirano’ u gotovo svim naseljima, što mnogo toga govori o organizacijskim sposobnostima i potencijalu stranke na području grada Šibenika.

Škubonja se osvrnuo na sve veći značaj i jačanje MODES-a kako na lokalnoj tako i na državnoj razini, kao i o važnosti izborne skupštine MODES-a za grad Šibenik i okolicu.

Predstavnici MODES-a iz brojnih naselja grada Šibenika predstavljaju tako ‘hvalevrijednu osnovu za daljne širenje i umrežavanje stranke na svim razinama organizacije i djelovanja kako bi zajedno pokrenuli lavinu prijeko potrebnih promjena na gradskoj razini,a i šire’.

– Ovu izbornu skupštinu možemo ujedno shvatiti kao svojevrsni poziv svim ostalim stanovnicima grada Šibenika, kao i pripadajućim naseljima, da se u redovima MODES-a mogu uključiti u prijeko potrebne promjene u našem društvu i zajednici, kazali su iz podružnice MODES Šibenik.

Za predsjednika podružnice MODES Šibenik jednoglasno je izabran Frane Škubonja, dok je za njegovog zamjenika izabran Mark Doodney. Škubonja je u svom obraćanju istaknuo kako je u redove novoosnovane stranke u Šibeniku pristupilo mnoštvo mladih, obrazovanih i sposobnih ljudi željnih angažmana, rada i doprinosa za grad Šibenik, ali i šire, za opće dobro šire društvene zajednice. Naglasio je kako će do narednih izbora podružnica raditi na jačanju stranke i članstva, kako bi na nadolazećim izborima osigurali povijesnu priliku za potrebnim promjenama za cjelokupno društvo.

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.