Najviše s područja Šibenika

Opet troznamenkasti broj novooboljelih u županiji, na respiratorima šest osoba

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području županije 168 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije – 66 osoba s područja Šibenika, po 26 osoba s područja Knina i Drniša, 13 osoba s područja Tisnog, po sedam osoba s područja Vodica i Kistanja, šest osoba s područja Skradina, pet osoba s područja Murtera, tri osobe s područja Ružića, po dvije osobe s područja Oklaja i Primoštena te po jedna osoba s područja Tribunja, Bilica, Ervenika, Biskupije i Rogoznice.

Trenutno je 617 aktivnih slučajeva oboljenja od COVID-19 infekcije.

U šibenskoj bolnici liječe  se 42 osobe, od kojih je šest osoba na respiratoru, tri osobe su na terapiji visokim protokom kisika , a tri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji. U kninskoj bolnici liječi se pet osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 1211 osoba. Od toga je 1143 bliskih kontakata oboljelih, a za 68 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata testiran je 381 uzorak.

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.