Od sredine mjeseca znatno ugodnije

Opasnost od bure još nije prošla, ali bivše žene ne vraća

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Razmjerno hladno zadržat će se još danas, iako uz više sunčanog vremena nego jučer, posebno na zapadu unutrašnjosti. Na Jadranu bura, gdjegod i s orkanskim udarima, posebice podno Velebita i Biokova.

Na šibenskom je području jutros pretežno oblačno s jakom i olujnom burom. Temperatura zraka u 6 sati iznosila je u Rogoznici 8 °C, u Skradinu, Murteru, Brodarici i na ŽIrju 7, u Šibeniku, Vodicama, Bilicama, Pirovcu i Primoštenu 6, u Drnišu 5, u Kninu, Oklaju i na Miljevcima 4, a na Promini -1 °C.

U Dalmaciji danas promjenjivo oblačno uz više sunca poslijepodne. Pritom vjetrovito s burom, koja će ponegdje imati olujne, moguće i orkanske udare. Dnevna temperatura između 7 i 11 °C, u Zagori i malo niža.

Na Jadranu i sutra još ponegdje jaka bura s olujnim udarima, u četvrtak će potpuno oslabjeti te potom okrenuti na sjeverozapadnjak. Prevladavat će sunčano, uz relativno hladna jutra, a danju će iz dana u dan postupno biti sve toplije.

Oko sredine siječnja izgledan je ponovni porast temperatura zraka i na kopnu i na moru, gdje će, osim zbog sunčanog vremena, biti ugodnije i zbog većinom slabog vjetra.

Izvori: Šibenik MeteoDHMZHRT


Pratite nas i na društvenim mrežama: