Sretno u pronalasku posla

Odlične plaće i zanimljivi poslovi: Evo koje tvrke zapošljavaju ovog tjedna

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Tromilja benzin d.o.o. zapošljava voditelja poslovnica (m/ž) i prodavača (m/ž). Mjesto rada je Lozovac, a prijaviti se možete do 23. ožujka. Poslodavac pruža stalni radni odnos, sigurna i redovita primanja, bonuse, edukacije i usavršavanja, napredovanje. Od kandidata se traže komunikativnost, entuzijazam, samostalnost u radu, otvorenost, fleksibilnost, profesionalnost, vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Ljekarne Prima Pharme zapošljavaju farmaceuta (m/ž) u Kninu. Prijavite se najkasnije do 23. ožujka. Glavne odgovornosti su izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutska skrb. Potrebni su uvjeti visoka stručna sprema farmacije, odobrenje za samostalan rad, organizacijske i koordinacijske vještine, motiviranost, odgovornost i predanost poslu. Prijavite se na linku.

Vicko Sails zapošljava šivača (m/ž) u Šibeniku. Prijaviti se možete do 5. travnja. Posao obuhvaća šivanje tendi. Potrebna je srednja stručna sprema. Provjerite detalje o poziciji ovdje.

Pit Bull d.o.o. zapošljava zaštitara – čuvara sa licencom (m/ž) u Vodicama. Prijaviti se možete najkasnije do 2. travnja. Uvjeti su valjan liječnički pregled, obvezno posjedovanje zaštitarske licence ili licence za zaštitara. Radni zadaci uključuju poslove zaštitara osoba i imovine, čuvara javnih površina, zgrada i objekata. Više na linku.

Studio Basis d.o.o. traži diplomiranog građevinskog inženjera (m/ž) u Vodicama. Prijave se zaprimaju do 31. ožujka. Posao obuhvaća zadatke vođenja i nadzora građevinskih radova. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema građevinskog smjera s radnim iskustvom na navedenim poslovima. Poželjno je znanje engleskog jezika, znanje rada na računalu te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Saznajte kako aplicirati.

Kameni zid d.o.o. zapošljava diplomiranog ekonomista (m/ž) u Šibeniku. Prijave su otvorene do 15. travnja. Posao obuhvaća obavljanje različitih uredskih poslova. Potrebno je iskustvo od tri godine te fakultetsko obrazovanje. Provjerite detalje o poziciji putem linka.

Ani d.o.o. traži pizza majstora (m/ž). Mjesto rada je Skradin, a prijaviti se možete najkasnije do 12. travnja. Potrebna je srednja stručna sprema, minimalno iskustvo rada od pola godine te znanje rada s krušnom peći. Poslodavac pruža smještaj. Provjerite detalje ovdje.

CIB Trade d.o.o. traži vrtlara (m/ž) u Dubravi Kod Šibenika. Prijavite se najkasnije do 25. ožujka. Posao podrazumijeva uređenje i održavanje zelenih površina, poznavanje rada s traktorom/ frezom, trimerom, motornom pilom i ostalim poljoprivrednim strojevima. Potrebno je i posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Pronađite više ovdje.

Dom servis R&A zapošljava vodoinstalatera (m/ž) i instalatera grijanja i klimatizacije (m/ž) u Vodicama. Rok prijave je 22. ožujka, a potrebno je više osoba na poziciji. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Radno iskustvo je poželjno. Provjerite više ovdje.

Bak d.o.o. traži prodavače (m/ž) u Šibeniku i Skradinu. Prijaviti se možete najkasnije do 31. ožujka. Potrebna je srednja stručna sprema, a radno iskustvo nije uvjet. Posao obuhvaća aktivnu prodaju robe, zaprimanje i slaganje robe. Provjerite kako aplicirati.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Šibensko – kninske županije kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

 

 

 

 

 

 

 


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.