Radovi u Crnici završavaju u travnju

Od utorka se za promet zatvara križanje ulica Paška Trlaje i Stipe Ninića u Crnici

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Križanje ulica Paška Trlaje i Stipe Ninića od sutra se zatvara za sav promet i ostat će zatvoreno do petka, 29. siječnja zbog izgradnje šahta i spoja glavnih vodova vodovodnih, kolektorskih i plinskih instalacija položenih u različitim fazama uređenja navedenih ulica, izvijestili su iz Vodovoda i odvodnje.

Tijekom obavljanja radova Ulici Paška Trlaje i parkiralištu Sveta Nedjeljica moći će se pristupiti iz pravca Doma zdravlja Ulicom Ive Zaninovića, gdje će promet biti reguliran naizmjenično semaforima. Do Osnovne škole Jurja Dalmatinca moći će se pristupiti iz pravca Crnice ulicama Ivana Meštrovića i Stipe Ninića, koje privremenom regulacijom postaju dvosmjerna ulica. Obzirom na širinu ulica na pojedinim mjestima pozivamo sve sudionike u prometu na poseban oprez i propuštanje pješaka.

Radovi u Ulici Stipe Ninića, od križanja s Ulicom Ive Zaninovića do Ulice Paška Trlaje, napreduju prema planu, postavljene su vodovodna i kolektorska instalacija te vodovi plinske i energetska mreže, u tijeku je izvođenje kućnih priključaka. Završetak radova na ovoj dionici se očekuje do 20. veljače.

Uređenjem Ulice Stipe Ninića, na području Crnice preostaje još završiti dio Ulice Ive Zaninovića od Doma Zdravlja do Ulice Stipe Ninića. Radovi na ovoj dionici će završiti do 2. travnja kada će završiti svi radovi na području Crnice predviđeni projektom Aglomeracija Šibenik.


Pratite nas i na društvenim mrežama: