Radovi u Crnici

Od sljedećeg tjedna promet u Ulici Stipe Ninića regulirat će semafori



Foto: Ilustracija

Završetkom rekonstrukcije mreže u Ulici Paška Trlaje radovi se nastavljaju u Ulici Ive Zaninovića, od četvrtka semafori reguliraju promet Ulicom Stipe Ninića do sv. Nedjeljice, izvijestili su iz Vodovoda i odvodnje.

Postavljanjem završnog sloja asfalta početkom sljedećeg tjedna završit će radovi u Ulici Paška Trlaje. U proteklih 45 dana u ovoj ulici je zamijenjena vodovodna i kanalizacijska mreža, kućni priključci te je rekonstruiran pješački nogostup. Završeni su i građevinski radovi na rekonstrukciji stuba koje ovu ulicu povezuju s Obalom prvoboraca (izgrađen kolektorski spoj) te preostaje još ugradnja ograde s rukohvatom.

Završetkom radova u Ulici Paška Trlaje radovi na rekonstrukciji vodovodne i kanalizacijske mreže idu dalje Ulicom Ive Zaninovića prema Domu zdravlja koji će potrajati do kraja srpnja. Zbog izvođenja ovih radova ulica će biti zatvorena za sav promet.
Kako bi stanovnicima osigurali pristup Parkiralištu sv. Nedjeljica promet će Ulicom Stipe Ninića privremeno biti reguliran semaforima. Vozila će se naizmjenično semaforima propuštati od križanja s Ulicom Ive Zaninovića (iz pravca Doma zdravlja) do parkirališta.

– Molimo sve sudionike u prometu da poštuju semaforsku signalizaciju i neodgovornim ponašanjem ne izazivaju dodatne gužve i teškoće u prometu – poručuju iz Vodovoda.

Image may contain: text

Na gradilištu u dijelu Ulice Stipe Ninića trenutno se odvijaju radovi zamjene postojećih vodovodnih i kanalizacijskih cijevi, kućnih priključaka te ugradnja plinske instalacije za osnovnu školu. Izmjenu postojećih vodova napraviti će HEP i T-Com te se završetak svih radova očekuje do kraja srpnja.

Svi radovi u ulici Prilaz tvornici se privode kraju. Početkom sljedećeg tjedna će se postaviti završni sloj asfalta i ulica će se otvoriti za promet.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.