U sklopu projekta Aglomeracije

Od petka kreću radovi u ulicama Gomnjanik i Aleksandra Curavića na Brodarici

Od petka, 20.ožujka za promet se zatvaraju ulice Gomnjanik i Aleksandra Curavića na Brodarici zbog početka radova u sklopu projekta Aglomeracija koji će trajati će do 15. lipnja ove godine. U navedenom razdoblju ulicama se neće moći pristupiti s Magistralne ceste D8, odnosno, ulice će biti zatvorene za sav promet osim stanarima s kojima je dogovoren poseban režim prometovanja, izvijestili su iz Vodovoda i odvodnje.

Nakon provedenih višestrukih konzultacija između Vodovoda i odvodnje, grada Šibenika, Hrvatskih cesta i izvođača radova s predstavnicima Mjesnog odbora o terminima i načinu izvođenja radova postignut je dogovor po kojem radovi na postavljanju vodovodnih i kanalizacijskih instalacija u navedenim ulicama započinju 20. ožujka i traju do 15. lipnja kada će se radovi prekinuti, a ulice na dijelu izvođenja radova vratiti u stanje prilagođeno za neometano prometovanje vozila i pješaka. Nakon ljetne stanke radovi će se nastaviti.

Projektom Aglomeracija samo na području Brodarice i Krapnja će se izgraditi i sanirati gotovo 30 kilometara kanalizacijske i 20 kilometara vodovodne mreže, te izgraditi šest novih crpnih stanica. Ovaj projekt je najveće ulaganje u infrastrukturu na tom području koji će stvoriti uvjete za podizanje kvalitete života stanovnika kao i obavljanje turističkih djelatnosti od čega će mještani Brodarice zasigurno imati velike koristi.

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.