Na liječenju u bolnicama 59 pacijenata

Od korone u našoj županiji preminule dvije osobe. Zabilježeno 14 novih slučajeva

Pratite nas i na društvenim mrežama:

U protekla 24 sata, na području Šibensko-kninske županije 14 osoba je oboljelo od COVID-19 infekcije; 10 osoba s područja Šibenika te po jedna osoba s područja Vodica, Skradina, Drniša i Tisnog.

Preminule su dvije osobe: ženska osoba koja se liječila u kninskoj bolnici i muška osoba koja se liječila u šibenskoj bolnici.

Trenutno je 1012 aktivnih slučajeva oboljenja. U šibenskoj bolnici liječi se 45 osoba, od kojih je osam osoba na respiratoru, jedna osoba je na terapiji visokim protokom kisika (HFNO-u), a tri osobe su na neinvazivnoj ventilaciji (NIV-u). U kninskoj bolnici liječi se 14 osoba. Ostali imaju blaže kliničke simptome i nalaze se u izolaciji.

Pod mjerama zdravstvenog nadzora i samoizolacije trenutno je 2420 osoba. Od toga je 2384 bliskih kontakta oboljelih, a za 36 osoba je određena mjera samoizolacije zbog ulaska u Republiku Hrvatsku prema trenutno važećim zdravstvenim mjerama za ulazak u Republiku Hrvatsku, a koje su na snazi zbog suzbijanja širenja bolesti COVID-19.

U posljednja 24 sata uzorkovano je i testirano 157 uzoraka za testiranje na SARS-CoV-2 virus.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.