Tehnička ili ljudska pogreška?

Očitovanje o misterioznom nestanku fotografija dožupanice u vrijeme trajanja mjere samoizolacije

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Očitovanje na članak ‘Iris Ukić Kotarac ili ne zna ili se pravi da ne zna što znači mjera samoizolacije’, objavljen na Šibenskom portalu 6. listopada, na traženje zamjenice župana Iris Ukić Kotarac, poslala nam je Antonija Storić Šprljan, viša savjetnica za protokol i odnose s javnošću. U svom očitovanju tvrdi da sa stranica Županije nije uklanjala fotografije događaja na kojima je Iris Ukić Kotarac u vremenu trajanja mjere samoizolacije te kako o razlozima što su one neko vrijeme nisu bile vidljive može samo nagađati.

Kao službenica odgovorna za uređivanje i održavanje službene stranice Šibensko-kninske županije, ističem kako sa službene stranice Šibensko-kninske županije nisam uklanjala fotografije događanja na kojima je zamjenica župana bila ‘u vrijeme mjera samoizolacije’ niti sam odgovorna za ‘nestajanje’ fotografija.

Naime, kao što to radim i inače, u spomenutom sam periodu na službenim stranicama Županije objavila nekoliko vijesti, a koje se odnose na sudjelovanje zamjenice župana u protokolarnim aktivnostima te sam tako 27. rujna 2021. godine, na službenoj stranici Županije objavila vijest naslova ‘U povodu Dana grada Šibenika održana svečana sjednica Gradskog vijeća’ s pripadajućim fotografijama; 28. rujna 2021. godine, vijest naslova ‘Uoči blagdana sv. Mihovila položeni vijenci i zapaljene svijeće’ s pripadajućim fotografijama; 29. rujna 2021. godine, vijest naslova ‘Blagdan svetog Mihovila’, s pripadajućim fotografijama. Vijest o CRO Race utrci u Primoštenu i fotografije s iste nisam niti objavila na službenim stranicama.

Po saznanju da fotografije iz galerije nisu vidljive na našoj stranici, samoinicijativno sam stranicu osvježila i fotografije su se pojavile te se tamo i trenutno nalaze. Kako je moguće da fotografije na stranici neko vrijeme nisu bile vidljive – ne znam, mogu samo nagađati radi li se o tehničkoj ili ljudskoj pogrešci.

Napominjem kako su fotografije s navedenih događanja dostupne na stranicama svih lokalnih medija kao i na Facebook stranici Županije, na kojoj sam ih objavila te su na istoj vidljive cijelo ovo vrijeme – navodi Antonija Storić Šprljan.


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Komentiraj

komentara
Komentari objavljeni pod određenim korisničkim imenom nisu stav uredništva ili izdavača, pa ne snosimo nikakvu odgovornost za štetu trećoj osobi.