Obonjan Rivijera traži 85 radnika: Sezona počinje u lipnju, planiraju ponuditi 1.200 postelja

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Obonjan Rivijera, koji je lani nakon uređenja otoka Obonjana u jedinstvenu turističku destinaciju odradio sezonu od tek nekoliko tjedana, traži čak 85 radnika i to kuhara, konobara, šankera i pomoćnik radnika. Koji se uvjeti traže provjerite na web stranicama Zavoda za zapošljavanje.

Inače, ovogodišnja sezona na otoku počinje u prvim tjednima lipnja i trajat ce do početka rujna, doznaje Šibenski portal od Kristijana Gržetića iz konzultantske tvrtke NPR.

– U odnosu na proteklu sezonu, u pripremi je proširenje broja ležajeva i smještajnih jedinica na ukupno gotovo 1.200 kreveta u preko 250 jedinica. Uz to, biti će pušteni u rad još dva restorana, bar te sportski centar s igralištima, kazao je Gržetić, angažiran za kontakte s medijima.

Kad je o gostima riječ, na Obonjanu i dalje najveći broj očekuju s tržišta Velike Britanije te Njemačke, zemalja Skandinavije, Italije, Nizozemske, SAD-a.

– Razina ulaganja, odnosno detaljan broj jedinica će biti poznat kroz određeno vrijeme, a sukladno najavama i broju rezervacija sa ključnih tržišta. U tom kontekstu će se pristupiti konačnom proširenju kapaciteta za ovu sezonu. Pretpostavka je da bi se to trebalo kretati oko već spomenutih 1.200 ležajeva. Točan iznos ulaganja će jasno ovisiti i o tom detalju, tako da ćemo tu brojku moći objaviti tek naknadno, rekao je Kristijan Gržetić.


Pratite nas i na društvenim mrežama: